2019. november 14., csütörtök

ORBÁN PONTOSAN AZT ADJA NEKIK, AMIRE IGÉNYÜK VAN

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Swan Edgar
2019.11.14.


Jó reggelt! Ha a fideszes parlamentben ülő fideszes képviselőkből álló fideszes többség elfogadja a fideszes javaslatokat, akkor hamarosan a fideszes házelnök mindenkit kitilthat a fideszes Parlamentből, aki csúnyát mond a fideszes miniszterekre vagy a fideszes Orbán Viktorra. De ez nem baj, mert a fideszes tévéből, fideszes rádióból és a fideszes portálokról értesülhetünk majd róla, milyen fideszes törvények születtek azon a héten.

De ez még nem minden, mert majd az is lesz – amint a fenti sorok valósággá válnak, tehát mindjárt -, hogy ezentúl a parlamenti képviselők csak úgy mehetnek be egy közintézménybe ellenőrizni annak működését, ha előtte egyeztettek a közintézménnyel. Nagyonröhögökszmájli.

Az így sterilizált Parlamentbe nyugodtan becuccolhatna pár vezető politikus a családjával, de esetleg az igen szapora Orbán család is elfoglalhatná. Mi, egyszerű adófizetők boldogan finanszírozzuk a szükséges átalakításokat, hogy elég komfortos legyen a bíborban születetteknek. A közintézményekbe már nem kell beköltözni a fideszeseknek, mert az már megtörtént.

Szerintem ideje lesz azokat a magyar állampolgárokat is megbüntetni, akik nem fideszes képviselőjelöltre, polgármesterjelöltre, vagy nem magára, szentséges Orbán Viktorra szavaztak, szavaznak vagy fognak szavazni. Ilyen esetben teljesen indokolt lenne a vagyonelkobzás, átnevelőtábor, visszaeső ellenzékiek esetében az állampolgárság megvonása, de akár a Dunába lövés sem tűnik túlzott óvintézkedésnek. Jól érzem a szarszagot? Szerintem igen. Igen nehéz lesz találni olyan területet, ahol ne lenne már most is tökéletes diktatúra. Tényleg csak a konkrét fizikai erőszak van hátra, a többi eszközt már elhasználtátok, drága kicsi fideszesek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.