2020. január 14., kedd

A FIDESZ FELTÉTELE: A NÉPPÁRTNAK FASIZÁLÓDNIA KELL, HOGY MARADJANAK - ORBÁN DIKTATÚRÁJA A MÉRCE, AMINEK EURÓPA IGAZI KERESZTÉNYDEMOKRATÁINAK MEG KELLENE FELELNIE

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2020.01.14.


Az arcátlanság és az arrogancia a szélsőjobboldali fasiszták jól ismert tulajdonsága, de cinizmussal keverve Hitler és Goebbels óta nem látott Európa olyan minősíthetetlen társaságot, mint Orbán Viktor bűnszervezete. Legújabban a keresztényfasiszta családpolitika anyja, Novák Katalin tett olyan nyilatkozatot, amely után egy magára valamit adó európai pártcsalád vezetőjének azonnal be kellene jelentenie, hogy Orbán (és pártnak nevezett rablóbandája, a Fidesz) azonnali hatállyal “ki van rúgva”.

Ráadásul Novák nem Magyarországon, a világ által nem ismert törzsi nyelven mondta el belső használatra, hogy a Néppártnak kell megváltoznia, nem nekik, hogy a Fidesz a pártcsalád tagja maradjon, hanem Berlinben, ahol vezető német politikusokkal tárgyalt. Lehet cinikusan a világ leghülyébb embereit miniszteri pozícióba ültetni, akik nem eljátsszák, hogy hülyék, hanem valóban azok, s elhiszik a cinikusan gyártott, hazug propagandát, és bedőlnek saját hazugságaiknak, de azért ahhoz tényleg arc kell, hogy ezt a kirakatba is tegye valaki, és egy országot képviseljen ilyen korlátolt ember.

Márpedig ez történt, Novák Katalin Berlinben oktatta a német politikusokat, akik annyiban megérdemelték ezt a leckét, hogy ők a felelősei annak, hogy ez a gátlástalan bűnbanda tíz éve lábbal taposhatja az európai és a jogállami normákat, gyalázhatja az Európai Uniót, miközben ebből él, és az Unió kifosztásából gazdagodik. De azért még így is nagyot nézhettek, amikor az ostobaság élő szobra, Novák Katalin elmagyarázta nekik, hogy “az Európai Néppártnak (EPP) meg kell erősítenie jobbközép elköteleződését, ha azt akarja, hogy a Fidesz a pártcsaládban maradjon”.

Orbán pökhendi és undorító fasiszta államát (formailag annak “kormánypártját”, a Fideszt, ám valójában a rendszer korlátlan urát, Orbánt) azért függesztette fel a Néppárt, mert hazug plakátokon mocskolta az Európai Bizottság néppárti elnökét, Jean-Claude Juncker-t, Soros György bábjaként ábrázolva, ahogy valami titkos zsidó világ-összeesküvés eszközeként készül a “keresztény Európa” lerombolására. Az ízléstelen, ocsmány és hazug, antiszemita plakátkampány egyértelműen a szélsőjobboldal győzelmét volt hivatott támogatni a Néppárttal szemben, amelynek Orbán a tagja volt. Ekkor telt be a pohár...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.