2020. január 13., hétfő

MINDENKI SZERETNÉ MÁR TUDNI, HOGY ORBÁN FELFELÉ VAGY LEFELÉ FORDÍTJA-E A HÜVELYKUJJÁT

HVG ONLINE / ITTHON
Szerző: hvg.hu
2020.01.13.


Bár Orbán Viktor eddig mind saját képviselői, mind a külvilág felé úgy tett, mintha minden rendben lenne a Fideszben, az önkormányzati választási kudarc tanulságait valójában már levonta és a héten el is kezdi megosztani az érintettekkel. A jövőben információink szerint nem lehet választókerületi elnök, akinek kormányzati tisztsége is van, hogy minden jövőbeli képviselőjelölt csak a körzetére összepontosítsa az energiáit.

Rutinos pártvezetőként a Fidesz belső problémáit nem tárta a nyilvánosság elé Orbán Viktor csütörtöki évindító sajtótájékoztatóján. Bár a csaknem háromórás eseményen több kérdést is kapott erről, a miniszterelnök hol komoly, hol szellemesnek szánt fordulatokkal igyekezett elbagatellizálni, hogy bármi baj lenne a szervezetben.

Pedig a kérdések nem, vagy nemcsak a vártnál rosszabb önkormányzati szereplés miatt firtatták az esetlegesen várható változásokat, vagy a saját, illetve a párt bármely vezető politikusának felelősségét, hanem azok miatt a pártbeli és a Fidesz holdudvarából érkező bírálatok miatt, amelyekkel napi, heti szinten találkozni október 13-a óta...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.