2020. február 1., szombat

A HALÁLNAK FERDE SZEME VAN

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2020.02.01.


Kérdés a jereváni rádióhoz: Lehet-e wc-n trippert kapni?
Lehet, de nem túl kényelmes...
Újabb őrület keríti hatalmába hazánk legfényesebb elméit: a halálnak ferde szeme van.
Ebből kifolyólag minden gyanús, ami kínai, bölcs népünk gyanakodva figyeli a Banggood forgalmát, filmeket néz a kínai utcákon heverő hullákról és megrohanja a patikákat kínai gyártású sebészeti szájmaszk beszerzése céljából, majd lepattannak az ajtóról, mint fidesz aktivista az értelemről - szájmaszk nincs.
Merthogy ugyan van, de az nem kerülhet ki a kereskedelmi forgalomba, merthogy bölcs előrelátással zárolva van:
Majd akkor kell kiosztani, mint szeretett kormányunk előrelátásának bizonyítékát, ha már itt a vírus, mint ahogy a vizes lepedőket is, melyek atomcsapás esetén alkalmazandók, miután meghatározva a robbanás epicentrumának irányát lábbal annak elhelyezkedtél.
Namármost a maszkok kiosztása során a négyrétegű, aktív szén szűrővel ellátott maszkokat a kormányzó párt korifeusai kapják, a nemzeti középosztály tagjai számára a háromrétegű lesz megfizethető, az aljanép számára a Nemzeti Szájmaszk Művek Zrt (tulajdonos Mészáros és Mészáros) gyárt majd államilag dotált egyrétegűt, a cigányok meg tekerjék be a fejüket vécépapírral, azoknak még az is túlzás, legalább egy-két nappal tovább tart majd, hogy nemzeti többséggé váljanak.
Nehéz napok elé nézünk, itt van mindjárt a kínai büfék ügye.
Hogy a bennük szorgoskodó népek veszélyesek-e a nemzet jövőjére, azt még nem döntötte el szeretett Nemzetvezetőnk, még várja az ajánlatokat, melyek segítenek ezt a kérdést eldönteni.
Merthogy a veszély kétségtelenül fennáll, hiszen a pultokon az illatos csirke maga az elmúlás, a madárinfluenza pedig egyenesági rokona a korona-vírusnak és unokatetvére a sertéspestisnek.
Szodoma és Gonorrhea ez a világ, plusz Bayer és Semjén Zsoltok, már csak a sáskajárás hiányzik, de ennek pótlására Toroczkai hazafi már ígéretet tett...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.