2020. június 19., péntek

POLT PÉTER ÉS A KORMÁNY TAGJAI FELELNI FOGNAK A TETTEIKÉRT

HÍRKLIKK
Szerző: BUDAI BALÁZS
2020.06.19.


„A következő miniszterelnöknek ebbe bele kell állnia, én beleállnék” – mondta Fekete-Győr András a Klikk TV-nek adott interjújában arra utalva, hogy amennyiben az ellenzék nyeri a választást, Polt Péter és a kormány tagjai nem úszhatják meg a felelősségre vonást.

Fekete-Győr Andrást nagy többséggel választották újra elnökké a Momentum idei tisztújításán. A politikus elmondta, hogy egyetlen ellenfele volt, aki inkább csak azért indult el, hogy az elnöki kampány során elmondhassa véleményét a pártjának. Fekete-Győr szerint a Momentum nem célcsoportokban gondolkodik, hanem az egész országban egységesen terjeszkedik. Jelenleg legnagyobb arányban az egyetemisták, a fiatalok, de már az idősebbek is kezdik támogatni a pártot, így úton vannak a „nemzedék párt” és a „néppárt” között.

A Momentum elnöke szerint a közös pártlista felállítása irreleváns, mert a következő szavazás a választókerületek szintjén fog eldőlni. A Momentum nem zárkózik el sem a közös sem a külön listától, de nem ezt tartja elsődlegesnek. Mind a 106 körzetben meg akarják méretni képviselőjelöltjeiket, vagy előválasztásokon, vagy a tárgyalóasztalnál...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.