2020. július 11., szombat

EGYÁLTALÁN NEM BURKOLT FENYEGETÉST ÉS ZSAROLÁST HALLHATTUNK, NÉMI NEMZETI MÁZAS ÓCSKA HAZUGSÁGGAL DÍSZÍTVE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2020.07.10.


..."Hiába támadják hazánkat, ha összehasonlítanánk a magyar és német jogállamiságot, mi kerülnénk ki győztesen. Nálunk például elképzelhetetlen, hogy alkotmánybírák lehessenek párttagok. Ha jogállamiságról akarunk beszélni, üljünk le egymással és beszéljünk komolyan. Most azonban bajban van Európa, foglalkozzunk ezzel, ne hozzuk elő a jogállami vitákat. Ne keverjük össze a kettőt, mert akkor nem lesz gazdasági újraindítás, nem lesz költségvetés, csak elhúzódó viták."

Ez egyszerűen hibátlan. Merthogy nálunk alkotmánybírák nem lehetnek párttagok, megőrülök helyben! Aki csak egy kicsit is tisztában van azzal, micsoda mocskos módszereket vet be ez a bűnbanda azért, hogy a saját pártkatonáit ültesse minden létező posztra, az ezen a kijelentésen egészen biztosan felröhög. Ez a nempárttag-dolog olyasmi, mint amikor a törvényre hivatkozva jelentik ki valami országos szemét disznóságról, hogy a törvényeknek megfelelően cselekedtek. Igaz ugyan, hogy azt a törvényt, amire hivatkoznak, ők maguk hozták előző nap, de azzal már a jómagyar polgár nem foglalkozik.

Aki ebből a néhány sorból nem érti meg, hogy bűnbanda vezére frontálisan megzsarolta az Uniót, az egyszerűen hülye. Amihez mindenkinek alkotmányos joga fűződik – ezt azóta tudjuk, mióta Simicska Lajos egy csomó pénzért megvette a gánti bányát, majd annak a töredékéért eladta Orbán apjának, akkor ez volt a magyarázat, a hülyeséghez való jog -, de aki él, pláne visszaél ezzel a jogával, az tegye már meg, hogy otthon marad a választás napján, nem szavaz senkire. Ugyanis aki ennyire hülye, az nem alkalmas arra, hogy felelős döntéseket hozzon, főként nem a mások életét is befolyásoló döntéseket.

Tudom, hogy ezen (is) fel szoktak hördülni a fideszesek, de szerintem érdemes minden adandó alkalommal felhívni a figyelmet a következőkre: a rezsim meg fog bukni. A tolvajoknak, bűnözőknek, korrupt geciknek el kell számolniuk a vagyonuk eredetéről. A családtagjaiknak, rokonaiknak is. Azoknak a propagandistáknak, akik éveken át abból éltek, hogy mások életét tönkretették, tudatosan hazudtak, rágalmaztak parancsra, szintén a bíróság előtt kell felelniük. Mindazoknak, akik maguk ugyan nem loptak-csaltak-hazudtak, egyszerűen csak közreműködtek abban, hogy a bűnbanda megtehesse, nem a bíróság előtt ugyan, de legalább a saját lelkiismeretükkel el kell számolniuk. Ebbe a körbe beletartoznak a szavazók is. Mindannyiunknak számot kell majd vetnünk az elmúlt időszakkal. Bizony.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.