2020. július 25., szombat

MINDEN IGAZI ÚJSÁGÍRÓ ORBÁN RENDSZERÉNEK ELLENSÉGE

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.07.25.



Bár az álhírgyártó lakájmédia mindössze néhány száz főről számolt be, valójában több ezren tüntettek pénteken este az Index mellett. Pontosítunk: az Indexszel történt sajnálatos események kapcsán, a sajtószabadságért. Magyarország szabadságáért.

Célkeresztben a sajtó, Orbán Viktor és a hatalom számára minden magyar újságíró ellenség. Eljutottunk ugyanis odáig, hogy az a sajtómunkás, aki a Fidesz számára nem ellenség, az nem újságíró. Akit Orbán és harcba hívott hordája nem tekint ellenségnek, arról legföljebb annyit mondhatunk, hogy újságíróként dolgozik, de nem igazi újságíró, hanem alákérdező mikrofonállvány, a papagájkommandó tagja.

Mostantól még jobban látszik, ami eddig is nyilvánvaló volt: minden igazi újságíró Orbán rendszerének ellensége. Nem kell ahhoz utálni Orbánt és egyre ijesztőbb antidemokratikus rendszerét, hogy valaki a körön kívül találja magát. Elég, ha az illető egyszerűen csak normális és tisztességes. Elegendő, ha a feketéről nem hajlandó leírni, hogy fehér, a kicsiről, hogy nagy, a rosszról azt, hogy jó...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.