2020. augusztus 20., csütörtök

MI MEG ÖRÜLJÜNK ANNAK, HOGY ŐK BOLDOGOK ÉS JÓL ÉRZIK MAGUKAT, HISZEN MEGÉRDEMLIK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: VOGRONICS ANDRÁS
2020.08.20.


Majd az mondják, irigy geci vagyok. Nem, nem vagyok az, sőt. Általában örülök mások sikerének vagy boldogulásának, főleg akkor, ha amögött valódi teljesítmény, munka és kimagasló eredmény van. Mindenki megérdemli a jobb életet, ha tett érte, ha megdolgozott érte. Ha valaki a saját szellemi vagy fizikai erejével keresett rengeteg sok pénzt, felőlem megtölthet egy medencét is 500 eurós címletekkel, és egy jót fürdőzhet benne, lelke rajta. Engem aztán biztosan nem zavar.

Viszont amikor azt látom, hogy a mi befizetett adóforintjainkból Rogán helikopterezik, Kósa motorozik, Borkai a Maldív-szigeteken nyaral és az Adrián kurvázik, Tiborcz felvásárolja Mészárossal az országot, Orbán apja csilliárdos, a fia a Kárpát-medence Donja, Szijjártó meg 6 milliárdos luxusjachton nyaralgat a pereputtyával, az igencsak felbassza az agyamat. Ez megint egy gyönyörű villanása volt ennek a nemzethy-konzervatív NER-vitéznek „mi nem lopunk, csak a szocik, különben is Gyurcsány luxuskormányzása” jeligére. Aki – mint láttuk – egyébként a Facebookon lelkesen osztogatja magáról a munka hőse fotókat, aki éjt nappallá téve gürizik értünk, és ha kell, agyonaláz mindenkit a szájával. Mert ugatni az tud, akár angolul is, ha kell, de amikor meg kéne szólalnia érdemben, akkor sunnyog, és lapít, mint szar a gazban. Vagy amikor az Átlátszó munkatársa lefotózza a luxusjachton, akkor a biztonsági szolgálatot, vagy a legénységet, vagy kit küld az oknyomozó újságíróra, mert milyen alapon koslatnak a miniszter úr után.

Érdekes, ilyenkor kikérik maguknak, holott kurvára közszereplők közpénzen, de az nem számít. Amikor bukó van, akkor sunnyognak és menekülnek. Most miért nem állt ki a feketeöves szájkaratés a hajó tatjára, és miért nem magyarázta el a sajtónak, hogy miből futja neki ilyen eszement luxusra? Miért menekül el úgy, hogy még a nyomkövetőt is kikapcsoltatja a jachton? Szánalmas, beszari alakok gyülekezete, akik ha felkapcsolja valaki a lámpát a spájzban, amikor lopnak, és ezáltal sajnálatos módon lebuknak, utána még nekik áll feljebb. Ezt az embert, aki a fél világ diplomatáit kioktatta, aki egy rakás nagykövetet elküldött az anyjába, aki kajánul vigyorog az ellenzék pofájába, megfutamította egy gumicsónaknyi újságíró? Hát hogy van ez, kérem tisztelettel?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.