2020. szeptember 4., péntek

BÖDŐCS TIBOR: KIM DZSONGUN ÉLESEN BÍRÁLTA A MAGYAR MÉDIAVISZONYOKAT

444.HU
Szerző: HERCZEG MÁRK
2020.09.04.Bödőcs Tibor búcsúszentlászlói humorista és író megint propaganda-paródiával jelentkezett, ezúttal egészen hosszúval, 11 percessel. Ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, melyik bejátszás nem férne el az M1-en!

Felsorolni is sok lenne, mennyi gaget zsúfolt bele például arról, hogy:

- Kásler Miklós kiköltött egy turultojást.

- Kim Dzsongun élesen bírálta a magyar médiaviszonyokat.

- Kövér László szerint a baloldal okozta az összes jégkorszakot.

- Karácsony Gergely tesze-tosza, hebehurgya fickó.

- ifj. Lomnici Zoltán szerint probléma, hogy a térképeken Amerika nagyobbnak látszik Magyarországnál, pedig nincs tudomása arról, hogy erre lenne bizonyíték.

- Németh Szilárd bejelentette, hogy Csepel kiszáll a globális felmelegedésből, mert „nem miattunk van meleg”, és „régen is sütött nap”.

- Véletlenül nyilvánosságra került egy körlevél, amiben egyes MSZP-s honatyák tiltakoznak, amiért későn kapták meg az ehavi kenőpénzt álellenzéki szerepükért.

- Szijjártó Péter aláhúzta, nem halálgyár, Samsung-gyár épül Gödön.

- Szakács Árpád kultúrharcos feljelentette magát saját magánál, mert bár mindent elkövet, rájött, hogy ő sem eléggé nemzeti gondolkodású.
stb.

A videóban ezúttal több ismert szereplő is van, (már nem először) Thuróczy Szabolcs színész, Péterfy Bori színész-énekes, Tóth Edu humorista és Hajdu Balázs is újra felbukkan benne.

Legutóbb 2018 szilveszterén csinált ilyet, de a valóság a közmédián keresztül még aznap überelte őt. Az óra ketyeg, a labda az M1 térfelén pattog…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.