2020. október 9., péntek

NEM MINDEGY, HOGY AZ ALATTVALÓK PROFITTERMELŐ KÉPESSÉGE A BÖLCSŐTŐL A KOPORSÓIG MENNYI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Mikes Mirtill
2020.10.09.


Tárgy: Konvertálás

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Sehova a jó helyről. Na, jó. Bárhova, csak ide ne. Mert nem történt meg a kend átalakítása. Igen. Kend forszírozta ezt a konvertálás dolgot. Én azt se tudtam eddig, hogy van. De a Tomi elmagyarázta. Ő autista. Most konvertálták át árveréssel a városi devizahiteles lakásukból a falunkba. Bűnhődő albérlővé és kereszténnyé, mert a mi sulink katolikus, másik iskola meg nincs itt. Azt már tudja kend, ebbe az országba csak átalakított magyarokat hoznak. Például magyarosított full keresztény örményt, aki magyarosan, államtitkári szinten elsumákolja, hogy ölik őket a muszlimok. 

De erről majd hosszabban írok, hátha megérti kend a „legújabb bukásra ítélt sorosista haditervet”. Egy bennfentes Soros ösztöndíjas ismertetette a tévéjükben, aki úgy tesz, hogy nem az, burkoltan zsidózik, de főleg nem Soros, sőt soron kívüli automatikus közpénznyelő. 

Lényeg a lényeg! Nem érti a magyaroschkereszténykonzervatív nyelvet kend. Már jövetbe, menetből migráns lesz, és majd jól becsukják az elkülönítőbe hiába lobogtatja nekik a latinul írott zágoni keresztlevelét. Tolmácsot meg direkt nem adnak kendnek, mert kend nem USA nagykövet, gatyában a hadiluxus röpcsin. Na. Sejti már mi lehet a konvertálás?

Nem. A luxusjacht, helikopter, repülő az csak sima bugris tempó. Kivagyiság. Megtehetem. Ezt is! Fizeti az unió! Ha meg nem, akkor ti fogjátok, mindent, beszopó csórikáim! Hellóka!

És az egyházvásárlások és templomépítések után kastélybizniszben is utazó Soros-különítményesek (pardon ösztöndíjasok) és a közpénzen bevásárolt fidesztáboripapok tíz éve tartó alattomos szociális terrorjának tetőzése idején…

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.