2020. november 25., szerda

A FIDESZ TELEFONOS TAGOZATA BEMUTATJA: HAJTÓVADÁSZAT ÖREGEKRE

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.11.24.


Hollik István nem elégszik meg azzal, hogy időnként a televízió kamerái előtt mélyen a magyar lakosság szemébe néz, és közli vele, hogy Soros. Ez is fontos elfoglaltsága a Fidesz kommunikációs igazgatójának, de nem állíthatjuk, hogy ennyiben ki is merülne a tevékenysége. Hollik úr legutóbb a Facebookon jelezte, hogy pártja képviselői, valamint önkéntesei telefonon hívják majd fel azokat az idős embereket, akiknek szükségük lehet a segítségre, vagy egy jó szóra.

Vagyis, a Fidesz odafigyel az idősekre. Egyelőre még nem úgy, hogy érdemben segít nekik, de első lépésként a gesztus is értékelhető. Vagyis az, hogy szóba áll velük. Felhívja őket telefonon és elmondja, hogy már eddig is mennyi mindent tett értük, és ha lehetősége lesz rá, akkor a jövőben még ennél is többet tesz majd értük.

Nektek, idős honfitársaink, nincs más dolgotok, minthogy szavazzatok a Fideszre!

Az már régen volt, amikor a még ifjú Orbán Viktor azt fájlalta, hogy az idősek felélik a fiatalok jövőjét. Változott a világ, néhány évvel ezelőtt Orbán személyesen vizitelt egy idős embernél, jelesül a nagygéci Bözsi néninél, akinek ott helyben, a portáján, röfögő malacok szeme láttára megígérte, hogy ha a számok olyanok lesznek, akkor majd emel. Mármint nyugdíjat, a Bözsi néninek. Aki nagyon örült ennek, és csak azt sajnálta, hogy nem évente van választás, mert akkor Orbán Viktor minden évben emelné az idős emberek nyugdíját...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.