2020. november 25., szerda

AKI ÚGY DÖNTÖTT, HOGY GAZEMBER LESZ, MIÉRT VÁRJA EL, HOGY TISZTELJÉK IS?

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2020.11.24.


Szánalmas és nevetséges erőlködés, ahogy Orbán tiszteletet követel a koszos, pitiáner, aljas fasiszta rendszerének és saját magának. Orbán úgy döntött, hogy gazember lesz, ezen az úton indult el, és sikerült neki: gazember lett. Nem is akármilyen. Aki elveszi más emberek szabadságát, jogait, aki megfosztja az embereket a szabad tájékozódás lehetőségétől, aki kisajátítja az országot, aki hazudik, mint a vízfolyás, aki propagandagépezetet tart fenn azért, hogy becsapja és megtévessze az embereket, aki felszámolja a jogállamot, eltörli a domokratikus alkotmányt, az gazember. Az ilyen ember miért vár tiszteletet? Miért gondolja, hogy tisztelet és közmegbecsülés jár neki?

Az ilyen embereket, Orbán, mint te, közutálat övezi szerte a világon. Nem kötelező gazembernek lenni, de aki az lesz, az vállalja a következményeit. Nem segítenek a hozzád hasonló gazemberek azzal, hogy ráugranak mindenkire, aki meri kimondani az igazságot. A dekázó szörnyeteg, a futsallista senki hiába ugrik minden kritikus szóra, az nem segít. A magyarokat lehet hülyíteni, hogy mindenki Soros embere, aki ki meri nyitni a száját, s egy fasiszta diktátort annak nevez, ami. De a világon mindenki tudja, hogy ez igaz. Ócska szemét zsarnok lett belőled Orbán, egy Döbrögi, egy aljas ember. Nézz körül, minek tartanak a tisztességes emberek. Befognád mindenki száját, mindenkit eltaposnál, de nem lehet.

Ha az emberek hallgatnak, a kövek is ellened kiáltanak. Azt hiszed, hogy titokban lehet tartani egy ekkora mocsokságot? George Clooney valaki, míg te és a bűnöző bagázsod senkik vagytok. Közönséges bűnözők, tolvajok, zsarnokok és elnyomók. Ehhez nem kell tehetség Orbán. Ehhez csak aljasság kell. Elhiszed magadnak a saját hazugságaidat? Tényleg azt képzeled, hogy te egy rendes ember vagy? Azt képzeled, hogy keresztény vagy? Elvárod, hogy úgy tekintsenek rád, mint ahogy rendes emberekre szokás? Egy tiszteletre méltó embernek nem kell a kutyáit ráuszítani senkire, hogy tiszteletet követeljen magának.

El vagy tévedve, ne dőlj be saját propagandádnak. A történelem szemétdombjára kerülsz. Gyerekeket ijesztgetnek veled, a világ legaljasabb emberei között tartanak majd számon. Nem tudtad? Meglepődsz azon, hogy George Clooney is tudja, hogy ki vagy, milyen ember vagy, mit művelsz? Nem olyan hülyék az emberek, mint ahogyan te azt képzeled. Annál undorítóbb nincs, Orbán, mint amit te csinálsz. Aki az emberek szabadságát elveszi, a legfontosabb dologtól fosztja meg őket. Aki ezt megteszi, az emberiség szemetje és legalja. Így volt ez a történelem kezdetétől fogva. Választhattad volna a jót, de te a rosszat választottad. Akkor tűrd el a megvetést és a közutálatot...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.