2020. december 13., vasárnap

„MOST MINDEN ÖSSZEJÖHET, AMI SZAR” – KEVESEBB IDÉN AZ ADAKOZÓ, EGYRE TÖBB A RÁSZORULÓ

24.HU
Szerző: RUGLI TAMÁS
2020.12.12.


A pandémia miatti korlátozó intézkedések a segítő szervezetek munkáját is alaposan megnehezítették, pedig most van csak igazán nagy szüksége támogatásra a társadalom peremén élőknek, hiszen egyszerre veszélyezteti őket a tél és a járvány.

"Karácsonyi ünnepségek idén nem lesznek, ami hatalmas fájdalom nekünk is. Így valószínűleg végig megyünk majd a falvakban, és jó Mikulásként felakasztjuk a kerítésre az ajándékokat"

– vette számba a lehetőségeket Tóth Ákos, a mélyszegénységben élő gyermekek megsegítéséért dolgozó Age of Hope alapítója, amikor arról kérdeztük, miben lesz más az idei, járvány sújtotta karácsony az eddig megszokottakhoz képest.

Az idei év viszontagságai mindenkiben mély nyomokat hagytak, ám míg legtöbben az ünnepi tradíciók miatt aggódnak, sokak számára az idén biztosan nem lesznek túl vidámak az ünnepek. Ez pedig nem kis részben annak köszönhető, hogy a koronavírus-járvány és az ahhoz köthető akadályok azoknak a szervezeteknek a munkáját is nagyban nehezítik, akik a legkiszolgáltatottabb rétegekről gondoskodnak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.