2020. december 27., vasárnap

SZERETTEM VOLNA KIHAGYNI AZ ÜNNEPEKET, DE ORBÁN MÉRHETETLEN FALÁNKSÁGA ÉS A TOTÁLISAN ELBORULT ELMÉJE NEM HAGYTA.

FACEBOOK
Szerző: JUSZT LÁSZLÓ
2020.12.26.


Szerettem volna kihagyni az ünnepeket, de Orbán mérhetetlen falánksága és a totálisan elborult elméje nem hagyta. Arra még soha sem volt példa, hogy december 24-én jelent volna meg a hivatalos közlöny. Most ez is megtörtént, mert sürgős költekezni való akadt. 

94,5 milliárd forintot adott az Orbán-kormány a Mathias Corvinus Collegium (MCC) vagyonát kezelő Tihanyi Alapítványnak. Annak az oktatási intézményrendszerre szerte a Kárpát medencében.

2020 áprilisában a Mol- és a Richter-részvények 10-10 százalékos részvénycsomagját kapta, úgy 300 milliárd forint értékben, plusz több nagy értékű ingatlant, köztük a pécsi tiszti kaszinót, illetve a révfülöpi kikötőt.

Karácsony napján - miközben Önök a fát díszítették - a Vasasnak jutott az év végi gigantikus, 860 milliárdos kormányzati pénzszórásból 350 millió, a Ferencvárosnak három milliárd a Groupama stadion korszerűsítésére. Emlékeztetőül: hat évvel ezelőtt 15 milliárdba került. 

Egy milliárd 380 millió a fideszes városoknak a kieső iparűzési adó pótlására, 49 milliárd a külképviseleteknek, s hogy kusban maradjon mindenki, a teljes összeg 5 százaléka, 44,5 milliárd ment az egészségügynek is adósságrendezésre.

Nem tudom kommentálni. Erre már nincsenek szavak. Ez már nem rablás! Ez egyszerűen hazaárulás, a nép totális kisemmizése! S közben ne feledjem, a Magyar Nemzeti Bank adatai szerint, a válság kezelésére létrehozott Gazdaságvédelmi alapból - év közben - már kiloptak 450 milliárdot sportra, turisztikára, határon túlra, belgrádi vasútra. Te meg, pusztulj magyar!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.