2021. február 9., kedd

HA MAGYAR VAGY, A SOR VÉGÉN A HELYED!

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2021.02.09.


2020. novemberében Orbán Viktor azt a nagyszerű hírt osztotta meg a magyar emberekkel, hogy mindenki maga választhatja meg, milyen oltást szeretne. Idén február 5-én, aztán rossz hírt közölt a nyilvánossággal: „Aki nem fogadja el a kormány által biztosított oltóanyagot, az hátramegy a sor végére és megvárja, amíg újra értesítjük”. Babis cseh elnökkel közös tájékoztatóján mondta ezt a miniszterelnök, de ezt a mondatot az MTI nem tartotta fontosnak idézni.


Nyilván abból indultak ki a távirati irodánál, hogy a rossz hírektől a magyar polgárok szomorúak lennének és elkeseredettek. Márpedig, minden uralkodó elégedett alattvalókra vágyik, mert az a fixa ideája, hogy ő boldoggá tudja tenni a népét.

Az AP hírügynökség azonban kikotyogta az MTI által eltitkolt mondatot, és kiderült, hogy semmi sem az, mint aminek elsőre látszik. Egyébként is nagy a káosz az oltások körül, az oltási terv hol van, hol meg nincs, a vakcinákról is ezer dolgot lehet hallani, nincs mit csodálkozni azon, ha az emberek bizalmatlanok az oltással szemben. Különösen a kormány által preferált kínai és az orosz oltással kapcsolatban nagy az elutasítás, aminek persze tudományos magyarázata nincs, mert hát honnan is lenne...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.