2021. február 8., hétfő

KÓSA LAJOS ÉS A CSENGERI ÖRÖKÖSNŐ MILLIÁRDOS KAPCSOLATA - TRAILER

YOUTUBE
Szerző: JUHÁSZ PÉTER
2021.02.06.


Holnap
18:30-kor arról hallhatsz első kézből, hogy Kósa Lajos, a volt debreceni polgármester, a Fidesz egykori ügyvezető alelnöke, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter, és nem mellékesen a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság elnöke hogy fogadhatott el milliárdos nagyságrendben ajándékot egy általa csalónak nevezett nőtől.
Biztosan hallottál már róla, hogy közjegyzői okiratok tucatjai bizonyítják, hogy ez a befolyásos ember ajándék címén elfogadott saját magának, a feleségének, majd később a válásakor az anyukájának is sok százmillió forintot a csengeri örökösnőtől.
Sokan nem értettük akkor, hogy mi lehet a háttérben, hogy fordulhat elő ilyen. Ha ugyanis ez igaz, akkor felmerül a gyanú, hogy ez bizony a befolyással üzérkedés iskolapéldája. Ezért vártuk ennek a pernek a tárgyalását. Lement a nyomozás, folyik a bírósági per, de nem fogod elhinni, Kósa neve elő se kerül a vádiratban. Miközben tudni lehet bizonyítékokból, hogy többször repült Svájcba az örökösnővel banki ügyeket intézni, több okirat bizonyítja, hogy elfogadott jelentős összegű ajándékot.
Holnap első kézből, Dr. Helmeczy Lászlótól, az örökösnő védőjétől tudhatod meg a részleteket. De nem csak a részleteket, mert további érthetetlen szálak is előkerülnek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.