2021. március 2., kedd

JÓSÁGOS NAVRACSICS TIBOR AVAGY EGYETEMEK A HIDEGBEN

ÖRÜLÜNK, VINCENT?
Szerző: jotunder
2021.03.01.


" A mutatók folyamatosan romlanak azóta, csak a SOTE van még az első ötszáz egyetemben a Times rangsora szerint. Prága, Varsó, Ljubljana is elhúz a magyar egyetemek mellett. Én nem a politikai haszon felől nézem tehát a kérdést, hanem hogy az átalakítás kimozdíthatja a felsőoktatást a komfortzónából, kilökheti kicsit a hidegre, hátha dolgozni kezd az immunrendszere. (Jóságos Navracsics Tibor a Válaszban)"


Jogi képviselőnk kérésére a gerinctelen fasz jelzős szerkezetet egyáltalán nem fogom Jóságos Navracsics Tiborral kapcsolatban leírni, inkább a vaníliafagylalt csokireszelékkel kifejezést használnám. Így, jó? Köszönöm.

Az interjú arról szól, hogy ő nem is, ő már teljesen kint van mindenből, és az a havi kétmillió csak szakpolitikai feladatért jár neki. Én egy kis eperöntetet is tennék a csokireszelék mellé arra a vaníliafagylaltra.

Annyira egy szuverén egy személyiség Jóságos Navracsics Tibor, szinte hallom, ahogy a 2010-es választások előtt bátran elmondja, hogy ugyan miért is módosítanák az Alkotmányt kétharmaddal, nem olyanok ők. Kandírozott gyümölcs?

Kilökheti kicsit a hidegre.... Ízlelem ezeket a finoman konzervatív szavakat, amelyek előtt elmagyarázta Jóságos Tibor, hogy neki valahogy bejön a Palkovics László, aki oly ízléssel, ember integritással vezényelte le a CEU bécsi kapcsolati hálójának fejlesztését, az MTA és intézetrendszerének újszerű viszonya kialakítását és természetesen a filigrán kijevi komszomolec szerény szerepvállalását a Színművészetin, hogy én azért egy kis zselés szaloncukordarabkát még elhelyeznék azon a vaníliafagylalton...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.