2021. április 17., szombat

MAGYARORSZÁG A KÍNAI KOMMUNISTA DIKTATÚRA TRÓJAI FALOVA AZ EURÓPAI UNIÓBAN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.04.16.


Csúcspontra jutottak a kínai és a magyar diktatúra kapcsolatai, miután az Orbán-rezsim több korrupciógyanús és Magyarországnak kifejezetten hátrányos, többszáz milliárdos vesztegetéssket lehetővé tevő szerződést kötött a kínaiakkal. Budapestre költözik a kínai kommunista párt ideológiája és propagandája alá rendelt Fudan Egyetem, és vele együtt a kínai hírszerzés kémei. Orbán ezzel átlépett egy határt, mert a NATO és az Európai Unió alapvető nemzetbiztonsági érdekeit sérti, hogy Budapest az egyre agresszívebb kínai diktatúra európai központja lesz és Kína behatol egy uniós és NATO-tagország révén a szövetségi rendszerbe.

Mindennek komolyságát jelzi, hogy az orbáni Magyarország megvétózta az Európai Unió közös állásfoglalását Kína Hong Kongban bevezetett, emberi jogokat sértő intézkedéseivel szemben. A magyar vétó azt akadályozta meg, hogy Európa demokratikus országai elítélhessék az autonóm területnek számító Hong Kong kínai diktatúra alá rendelését, korlátozzák a sajtószabadságot, véleményszabadságot, a bíróságok függetlenségét és bebörtönözzenek az emberi jogokért és a jogállamiságért szót emelő újságírókat, diákokat, közéleti szereplőket. Kína hasonlóan fenyegeti Tajvant is, és lassan az egész világot.

Ez azt jelenti, hogy az orbáni keresztényfasiszta diktatúra a kínai kommunista diktatúra terjeszkedését segíti és támogatja. Nem a NATO és nem Nyuga-Európa, nem az Európai Unió érdekeit védi, hanem Kína érdekeit képviseli, a nyugati szövetségi rendszer ellenségeinek oldalán áll. Ugyanez elmondható Putyin Oroszországával kapcsolatban is, mert Orbán nemcsak a kínai, hanem az orosz birodalmi törekvéseket is támogatja az EU-val és a NATO-val szemben. Magyarország nem megbízható szövetséges, hanem az ellenséghez tartozik. Orbán Magyarországa a demokratikus Nyugat ellensége.

Ez azt is jelenti továbbá, hogy Orbán Magyarországa megtagadta az európai demokratikus értékeket, az EU alapértékeit, alapdokumentumait. Megtagadta az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát, és a kínai kommunista diktatúra embertelen, jogsértő, diktatórikus intézkedései mellé állt. Támogatja emberek kínzását, fogolytáborokba hurcolását, ütlegelését, megerőszakolását, bebörtönzését és megölését. Mindezt Orbán korrupt üzletei miatt, a lélegeztetőgépeken, a vakcinákon, a Budapest-Belgrád vasútvonalon és a Fudan Egyetem építésén kereshető százmilliárdos nagyságrendű megvesztegetési pénzek miatt.

Orbán, akiről tudjuk, hogy soha nem hazudik, hasonlóképpen soha nem foglalkozik üzleti ügyekkel, a kínaiakkal való üzletelés kapcsán elrabolható százmilliárdos közpénzek miatt feláldozta a magyar emberek egészségét, Magyarország uniós tagságát és NATO-kötelezettségeit. Ha az Európai Unió Orbán miatt nem tudja képviselni és érvényesíteni a saját értékrendjét, mert Orbán megvétózza azt, akkor előbb-utóbb el kell jutni ahhoz a kérdéshez, hogy mit keres egy korrupt, velejéig romlott diktátor, Kína lefizetett ügynöke az Európai Unióban és a NATO-ban?
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.