2021. április 24., szombat

MÉSZÁROS LŐRINC FELESÉGÜL VESZI VÁRKONYI ANDREÁT, NAGYOT KASZÁL A KORMÁNY KEDVENC REKLÁMCÉGE - MUTYIMONDÓ

ÁTLÁTSZÓ / HETI LAPSZEMLE
Szerző: ERDÉLYI KATALIN
2021.04.24.


Borsonline: Nem titok többé: összeházasodik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc


Hónapok óta kering a pletyka, hogy Várkonyi Andreát eljegyezték. A műsorvezetőt eljegyzési gyűrűje buktatta le egy reggeli műsorban, ahol meghívott vendégként tűnt fel. Várkonyi a csütörtöki Hot! magazinban mesélt kapcsolatukról. A lapból az is kiderül, hogyan ismerkedett meg az üzletember és a tévés, valamint az is, hogyan kerültek egyre közelebb egymáshoz. Nagyon romantikus az egész.

24.hu: Csalás gyanúja miatt mondott fel a könyvvizsgáló a lélegeztetőgépeken kaszáló cégnél

Kilenc dolgozó, nyolcszáz lélegeztetőgép, és fejenként 1,2 milliárd forint bevétel: számokban az OTT-One Nyrt. tavalyi teljesítménye. Valami azonban gyanús lett a könyvvizsgálónak: csalás gyanúját észlelte, például egymásnak ellentmondó bizonylatokra bukkant, így nem vállalta a felelősséget a mérleg hitelességéért. A tavalyi nagy állami lélegeztetőgép-beszerzési biznisz egyik részese volt az OTT-One Nyrt. A külügyminisztériummal 4,7 milliárd forint, az Állami Egészségügyi Ellátó Központtal 7,7 milliárd forintos szerződést kötött 500, illetve 300 lélegeztetőgépre, ezen kívül hárommillió maszk szállításának is van nyoma.

Mfor.hu: New Land: 34,6 milliárdos álomszerződést kapott Rogán Antal kedvenc médiaügynöksége

34,6 milliárd forintos szerződést kötött a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs feladatok ellátására a New Land Media Kft. és Lounge Design Kft. cégekkel a 2021-2024 közötti négy éves időszakra – derül ki az állami szerencsecég januári szerződéseiből. Régi partnerekről van szó, hiszen például a 2018-2019-es időszakra is ezt a két társaságot választotta a Szerencsejáték Zrt., akkor 13,6 milliárd forintról szólt a szerződés.

Hvg.hu: Nem engedélyezte a magyar állam, hogy eladják az Aegon biztosítót

Március 29-én jelentették be, hogy az Aegon Magyarország a jövőben a régió legnagyobb biztosítótársasága, a bécsi központtal működő Vienna Insurance Group (VIG) tagjaként működik tovább. Azonban a Belügyminisztérium a veszélyhelyzet idején alkalmazandó gazdaságvédelmi intézkedésről szóló kormányrendelet egyik paragrafusára hivatkozva tagadta meg a tranzakciót.

444: Kiszivárgott több ezer irat, amik megmutatták, hogyan működött a máltai aranyútlevél-biznisz


Szupergazdag oroszok, kínaiak és szaúd-arábiaiak korlátlan hozzáférést nyertek az EU-hoz egy máltai útlevélközvetítőn keresztül, amivel készpénzért útlevelet kaphattak, ha kevesebb mint 3 hetet töltöttek az országban. A Henley & Partners több ezer e-mailje és dokumentuma példátlan rálátást nyújtott az úgynevezett „aranyútlevelek” rendszerének működésére, amivel az országok állampolgárságot adtak gazdag külföldieknek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.