2021. április 13., kedd

MILYEN EZ AZ ORSZÁG?

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2021.04.13.


Milyen ország az olyan, amelynek kormánya a hazánkban is pusztító világjárvány közepette nem a vírus ellen harcol, s bár a szlogenek szintjén azt mondja, hogy minden élet számít, a járvány kitörését valójában arra használja fel, hogy bosszúhadjáratot vívjon Budapest és az ellenzék ellen? Milyen ország az olyan, ahol a vírus elleni védekezésben nem az ország legjobb szakembereit állítják hadrendbe, hanem a külügyminiszter vezényletével fürkészeket és portyázókat küldenek a világ minden égtája felé, hogy azok– mint utóbb kiderül – fölös számban, a célnak nem megfelelő berendezéseket hozzanak be, méregdrágán?


Milyen ország az olyan, amelynek kormánya elutasítja az önkormányzatok segítségét, mert mindent maga akar megoldani, mert azt akarja kommunikálni a lakosság felé, hogy ők mindent jobban tudnak, és egyedül ők képviselik a magyar emberek érdekeit?

Milyen ország az olyan, ahol nem a járványügyi helyzet határozza meg a korlátozások feloldását és a nyitás időzítését, hanem a miniszterelnök hobbijához, a futballhoz igazított célszám, a két és félmillió (félig) beoltott ember?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.