2021. április 19., hétfő

MÜLLER CECÍLIA “FORRADALMASÍTJA” A TUDOMÁNYT: A KÍNAI VAKCINA AKKOR IS VÉD, HA NEM TERMEL ANTITESTET

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.04.19.


Müller Cecília, a tisztifőorvosnak látszó propagandatermék és NER-tárgy, olyan hazugsággal igyekezett megvédeni az első oltás után semmiféle védelmet nem nyújtó, s a második oltán is után is csak pislákoló hatást produkáló kínai vakcinát, az Orbán-rezsim korrupt üzletét, hogy “az ellenanyag mennyisége nem mutatja pontosan a védettségi szintet”. A Szabó-családból szalajtott áltisztitfőrorvos azt állította, hogy “ha valakinél nem mérnek antitestet, mert az immunitás ugyanúgy működhet a háttérben”.

Álláspontunk szerint, amit ez a nő csinál az már büntetőjogi kategória. A talányos “működhet” megfogalmazás arra utal, hogy bármi történhet, senki nem tudja, az állítás azonban mégiscsak arra irányul, hogy minden valóságalap nélkül megnyugtassa azokat a becsapott magyar embereket, akiket Orbán Viktor vesztegetési pénz miatt megvett kínai hamis vakcinájával oltottak be, és teszteltetik magukat, hogy a kínai vakcina termel-e ellenanyagot a szervezetükben. A teszt pedig azt mutatja, hogy a kínai vakcina vagy nem termel antitestet, vagy nagyon alacsony védettséget jelent.

Müller Cecíliának sikerült felülmúlnia a kínai kommunista párt propagandistáit is, akik már elismerték, hogy a vakcinájuk két oltás után sem ad elég védettséget. Müller olyan, általa meg nem nevezett betegség alapján konstruált egy helyzetet, amikor valamlyen betegség megakadályozza, hogy a teszt érzékelje az antitest termelést, de azért az ott van, termelődik Orbán és a NER propagandagyárának utasítására úgy, hogy annak semmi nyoma nem látszik. De azért ott van, működik és megvéd. Müller ezzel olyan látszatot keltett, mintha minden olyan esetben, amikor a teszt nem mutat védelmet, lenne védelem.

Ez a nő nemcsak alkalmatlan arra, hogy a világjárvány ideján (vagy bármikor) ellássa a tisztifőorvos hivatását, hanem még súlyos szereptévesztésben is van. Úgy működik, mint egy propagandista, amit nagyon jól érzékeltetnek az olyan nyilvánosságra került emailjei, hogy “mit csináljunk gyerekek”, amikor információt kér a sajtó, és javaslatot tesz, hogyan tagadják meg a valós információk közlését. De az, hogy ez a nő szándékosan és tudatosan becsapja, félrevezeti a szakmailag képzetlen embereket, hogy a tesztek ellenére megnyugtat olyanokat, akiknek nincs megfelelő védettségük, életveszély okozása, gyilkossághoz hasonló cselekmény, ha emiatt bárki meghal.

A Pfizer és a Moderna vakcináival kapcsolatban még véletlenül sem merült fel eddig, hogy az oltás és a megfelelő idő eltelte után a tesztek ne mutatnának jelentős antitest termelődést, ami megakadályozza a fertőződést vagy a betegség súlyos lefolyását. Érdekes módon, ott nincs egyetlen olyan betegség sem, amely torzítaná a teszt eredményeket és megakadályozná, hogy az ellenanyag jelenlétét kimutassa. Ez csak a tízszeres áron vett, megfelelő vizsgálatokkal és engedélyekkel nem rendelkező, korrupciógyanús körülmények között vásárolt kínai vakcinák esetében lehetséges. Ott van olyan – meg nem nevezett – betegség, amely miatt nem láthatóak azok a fránya antitestek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.