2021. április 18., vasárnap

NAGYON JÓ A GYEREKEK MEGSEGÍTÉSE, DE MÉGIS HOL VOLT ÁDER MINDEDDIG?

MÉRCE
Szerző: BERNÁTH LACKÓ
2021.04.18.


...De annyit azért hadd kérdezzünk most, hogy egy tényleg fontos ügy, a járvány során szüleiket elvesztő gyerekek megsegítése kapcsán Áder János újfent előkerült egy látványos gesztussal, az árvaságra jutottakat segítő alapítvány megszervezésével:

– Mit tett Áder János az ellenzékkel kapcsolatos cinikus megjegyzésein kívül a nemzet egységéért az utóbbi bő egy évben?

– Mit tett Áder János, hogy a kormány elképesztő, antidemokratikus kommunikációs zárlatát feloldja a koronavírussal kapcsolatos legfontosabb kérdésekben?

– Mit tett Áder János, amikor a Fidesz a járvány kellős közepén rúgott bele a már amúgy is roskadozó egészségügybe egy ostoba, átgondolatlan törvénymódosítással az egészségügyi dolgozók foglalkoztatásáról?

– Mit tett Áder János, hogy eloszlassa a teljesen jogos kételyeket az önellentmondásoktól sem mentes, amatőr kormányzati „járványkezelés” hatásosságával kapcsolatban?

Félreértés ne essék: nagyon fontos az árvaságra jutott gyermekek megsegítése. Csakhogy ez önmagában és a fentiek tükrében még elég kevés egy elnöktől, pláne egy olyan pillanatban, amikor épp a teljes hazai orvosszakma egybehangzó könyörgése ellenére készül a kormány megnyitni oktatási intézmények ezreit.

Maga egy köztársasági elnök, próbáljon már meg úgy is tenni a teljesen esetleges gesztusok mellett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.