2021. május 26., szerda

ÖNREZGÉS

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: REZEDA
2021.05.26.


Az az érdekes helyzet állott elő, hogy van nekünk itt egy vizsgálandó jelenségünk, ami nagy általánosságban azt mutatja, aki fideszista, annak előbb-utóbb fura, delejes képzetei támadnak. Maga az állapot – amiben a többség leledzik – nem tudható, hogy ok, avagy okozat, mi van előbb, a degeneráció vagy a fideszizmus. Nem látjuk, melyik fakad a másikból, feltétele-e a fideszizmusnak a debilitás, vagy a narancslátás okozza a romlást, ez még tudományos vizsgálat tárgya kell legyen. Mindenesetre legújabban itt áll előttünk Reviczky Gábor, aki saját bevallása szerint rezeg. Belsőleg és titokzatosan.

No most, nem szép dolog élcelődni embertársunkon, akinek jól láthatóan elment az esze, s ha dakota törzsfőnökök volnánk, nem is tennénk. Ám az a kényszerítő erő dolgozik itt, hogy muszáj megmutatnunk, mivel állunk szemben, hiszen maga a hatalom teszi kirakatba gyermekét, akit jól megfizet, cserébe ő pedig hülyét játszik. Vagy az is. Mondom, hogy kifürkészhetetlen a tyúk és tojás ebbéli esete, de J. A. polgártárs sorainak örök igazságát segítségül híva – „kit anya szült, az mind csalódik végül” – képzeljünk el saját sort Orbán, szülés, hülyeség összefüggésekben, és máris minden világos lesz.

Módszertanilag és az olvasó szempontjából fölvetődhet még, hogy ez a Kázmér nem tudna-e hasznosabb dolgokról irkálni, tehátsőt megmutatni a rendszer romlottságát és bűneit. De higgyék meg neki, ez a kis szöszögés legalább úgyannyira mutatja a hatalmas bajokat, mintha azt írná nagy erővel, hogy az Orbán kurvannya. Azt is teszi rendszeresen, de nem lehet a permanens üvöltés állapotában létezni, mert megfájdul az ember állkapcsa a kitátott szájtól, kiszárad a szája, és beletelepednek a vírusok, akiket amúgy Orbán már lekardozott. Ez a mesteri átkötés azért volt, mert hősünk is vírusozik.

Így térünk a tárgyra végre, megjegyezve azt, kár érte, valaha kiváló színész volt. Mint ahogyan voltak itt remek rendezők, zenészek, vagy épp csupán tanárok vagy földművesek a nagy, nemzeti bekattanás előtt, ami után viszont egy a táborrá és zászlóvá váltak. Cipollájuk megtette a hatását alaposan, kóvályognak a fura világban, reszketnek erősen Sorostól, Brüsszeltől, Gyurcsánytól, Karácsonytól, migránstól, részeges bölcsészektől, színészpalántáktól és szivárványszínűre pingált flaszteroktól is. Rohannak Orbánhoz, hogy óvja őket karja, öle, térde, ha már J. A. polgártárs, ugye.

No most, legújabban Reviczky Gábor színművész elvtárs mutatta meg nekünk a saját valóságát, miután ojtakozási reklámarc lett, és előtte is már számos alkalommal nyalta a vezér valagát. Mindez, amit lázárosan Reviczky előad a maga pőreségében, egyáltalán nem volna érdekes, az ember legyintene, szegény ember, megvan a maga baja. Ámde ő a NER arca immár, hivatkozási alap, zsinórmérték, akire a csámpás bávatagok mutathatnak, hogy na, ugye, a művész úr is megmondta. S hát, meg, bizony. Minden különösebb kommentár nélkül mutatom, így is minden pénzt megér...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.