2021. május 25., kedd

SAJÁT CSALÁDI CÉGÉTŐL VETT LAKÁSOKAT DUNAKESZI POLGÁRMESTERE, A CSOK-OT IS FELVETTE HOZZÁ

MAGYAR NARANCS
Szerző: BÉRES MÁTÉ
2021.05.25.


Tízlakásos társasházat építtetett Dunakeszin a polgármester családjának cége, hogy minden családtag kapjon egy lakást. Dióssi Csaba előbb a társaság vezetőjeként megépíttette a házat, majd kiszállt a cégből, és még a CSOK-ot is felvette, hogy a családi vállalkozástól megvehesse a lakásokat.

Tízlakásos társasházat építtetett az elmúlt években Dunakeszin egy Dióssi Csaba polgármesterhez köthető társaság, így a polgármester gyerekei is kaptak lakást – értesült a Narancs.hu. Az ingatlan a Google Maps utcakép alkalmazásának 2013-ban készült felvételei alapján akkor még csak épült, azonban a napokban a helyszínen járva megbizonyosodtunk róla, hogy mostanra elkészült.

Családi vállalkozás

Dunakeszi fideszes polgármestere, a négygyerekes Dióssi Csaba 2011-es vagyonnyilatkozata szerint 2004-ben vásárolt egy 1699 négyzetméteres, akkor még beépítetlen építési telket a városban, ami az azóta felépült társasház tulajdoni lapja szerint megegyezik az ingatlan területével. Az építettő az 1996-ban alapított Turan Bt. volt, amelynek vezető tisztségviselői feladatait egészen 2016-ig Dióssi látta el, jelenleg az 1997-es születésű, tehát 24 éves fia az ügyvezetője és tulajdonosa, a kültagok között pedig a polgármester közel 80 éves édesapja is feltűnik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.