2021. június 18., péntek

ITT VAN, MIÉRT HAZUGSÁG, AMIT ORBÁN A PEDOFILTÖRVÉNYRŐL MOND

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.06.18.


Az is hazugság, hogy ez nem érinti a 18 éven felüli homoszexuális magyar állampolgárok életét, mert ezzel a törvénnyel az állam bűncselekménnyé tette a homoszexualitást, azt üzente a magyarok felé, hogy a pedofília alapja, kiindulópontja a homoszexualitás, a pedofilok homoszexuálisok és fordítva, a homoszexuálisok pedofilok. Ezzel a törvénnyel a homoszexualitásról mondtak ítéletet, s ez az ítélet tényszerűen hazug, valótlan, uszító és gyűlöletkeltő, mert a mindenki által elutasított és elítélt pedofíliával azonosítja a homoszexualitást. A 18 éven felüli homoszexuálisokra úgy néznek az emberek ezentúl Magyarországon, mint a pedofilokra. Ez még annál is rosszabb, mintha csak a legsötétebbb, a megváltásról tudomást nem vevő vallási interpretációt foglalták volna törvénybe.


Orbán a NER cinizmusával igyekszik megmagyarázni, miért nem uszít a melegek ellen a pedofíliát a homoszexualitással összemosó törvény. Mint közismert, a pedofíliaellenes törvény tiltja a 18 éven aluliak számára a homoszexualitás és a nemváltás „népszerűsítését” és megjelenítését, az iskolai szexuális felvilágosításból pedig kizárná ezeket a témákat. Ezzel a törvénnyel még az iskolai tananyag sem birkózik meg, mert ebben az esetben be kell tiltani Thomas Mann-t, Shakespeare-t, és nem lehet tanítani a magyar Himnusz szerzőjének, Kölcsey Ferencnek az életrajzát sem, hogy mást ne is említsünk.

Orbán szokásos pénteki rádiós propagandaműsorában megismételte, amivel korábban magyarázta a törvényt: “ez a 18 év fölöttiekre nem vonatkozik. Tehát ez a törvény a gyermekeink védelméről szóló törvény. Aki 18 év fölötti, arra ez a törvény nem vonatkozik”. Az indok pedig az, hogy “a gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülőkre tartozik. Ezt semmilyen intézmény nem veheti el és át. Tehát az nem fordulhat elő Magyarországon, hogy egy szülő egyszer csak azzal szembesül, hogy van egy elgondolása a saját gyermeke helyes szexuális neveléséről, és egyszer csak azt tapasztalja, hogy az iskolában valami mást mondanak a gyereknek vagy más történik. A gyerek a szülőé! Nem az iskoláé, nem az államé és így tovább.”...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.