2021. július 22., csütörtök

CUI PRODEST?

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.07.21.


Drága, egyetlen igazságügyi miniszterünk a napokban posztolt egy titokzatos fotót, amelyen három gyermekével plusz egyetlen férjével pózol, és minden külön értesítés helyett azt a szöveget biggyesztette hozzá, hogy „a magyar érdekek megvédve”. Csak elindul az ember agya egy kis vándorútra mindezek után, főleg a bukolikus családi felvétel miatt, amikor közkeletű volt drága, egyetlen igazságügyi miniszterünk magánéleti válsága és válási szándéka, de ehhez nekünk közünk nincsen semmi. Maga a duma az elgondolkoztató, hogy meg lettek védve az érdekek, a magyaroké, de mégis fölvetül, hogy kinek az érdeke és mégis miféle.

Mert és ugyanis majdnem mindezzel párhuzamosan, szimultán mintegy jelent meg az Európai Bizottság jogállamisági jelentése eléggé lehangoló tartalommal. S bár mindezideig az ilyen diktatúra-jelentéseket Orbán Varga Judit reszelt és föstött körmével pöckölte tovább, hogy Soros, ezt tenni ez estben is lehet, viszont következményei is lesznek. Mégpedig az, hogy sok pénztől esik el lestrapált hazánk, s habár jól tudjuk, az ilyen pénzeknek csak a morzsája jutott és jut arra, amire az Unió szánja, képes beszéddel, hogy Jóska bácsi megvajazza belőle a kenyerét, mert a klientúra teszi zsebre, ez a pénz mégsem jön, és a szegény embernek a morzsák is hiányoznak.

Eljutottunk arra a kiábrándító szintre, hogy a Fidesz ténykedése miatt az ország, s ebből fakadólag annak lakosai pénztől esnek el, s ebben a környezetben teszi közzé Varga igazságügyi miniszterünk, hogy „a magyar érdekek megvédve”. Az ember ilyenkor, ha per tu lenne igazságügyi miniszterünkkel, ámde szerencsére nem az, akkor megkérdezné szordínósan, hogy mégis kinek az érdeke, aranyom. De választ nem kapna sohasem, mert Varga igazságügyi miniszterünk szavainak, gondolatainak köze sincs a valósághoz. Bővebb kifejtéséből ugyanis megtudjuk, hogy nem engedünk az elveinkből, és nem engedjük be az LMBTQ aktivistákat a kisdedóvókba és sehová sem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.