2021. július 16., péntek

HA AZ ENGEDÉLY NÉLKÜLI KÍNAI VAKCINA NEM VÉD, EZÉRT VALÓDI VAKCINÁVAL ÚJ OLTÁST KELL ADNI, A FELELŐSÖK MIÉRT NINCSENEK BÖRTÖNBEN?

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.07.16.


Egyértelműen korrupciós ügylet állhat a kínai vakcina megvásárlása és használata mögött, amelyről kiderült, hogy nem ad védettséget, ezért harmadik oltásra van szükség (és valószínűleg még egy negyedikre is, hogy így meglegyen a kettő). Orbán és Szijjártó minden szakmai ellenvetést elvetett, minden szabályt megkerült, tűzön-vizen át keresztül verte, hogy a megfelelő vizsgálatok nélküli, s engedéllyel nem rendelkező kínai vakcinával oltsanak Magyarországon. Kormányrendelettel hatályon kívül helyezték a magyar szabályokat is, és szakértelem nélkül Szijjártó adott rá engedélyt.

A korrupciós ügylet mellett szól az a tény is, hogy a kínai vakcina volt a legdrágább, mert a gyanú szerint magában foglalta a vesztegetési pénzt is, amit a kínaiak fizettek vissza a bonyolítóknak. A kínai rezsim a legkorruptabb országok egyike, ahogy Magyarország is a korrupcióban világelső, mert a kormány szervezi, s gyakorlatilag az ország így működik. Állami szinten zajlott az üzletkötés, a két velejéig korrupt állam között, amelyek közül a kínai diktatúra bankrendszere és pénzügyi tranzakciói átláthatatlanok, nyugati értelemben ellenőrizhetetlenek. Ez a korrupció melegágya...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.