2021. augusztus 9., hétfő

„A HÉT NAPBÓL HETET DOLGOZOM”

HATÁRÁTKELŐ
Szerző: Andrea
2021.08.09.


„Itt rend van és mindennek megvan a helye. Magyarországon kicsit káosz van” – mesélte Svájcról Andrea, aki masszőrként dolgozik az országban. Azt még nem döntötték el a férjével, nyugdíj után visszaköltöznek-e Magyarországra, mesélte Csillának.


Csilla: Hogy kerültél ki Svájcba?

Andrea: A férjem kapott itt munkát, a hegesztő elég keresett szakma Svájcban, szóval tulajdonképpen így kerültünk ide mind a ketten. Ő hamarabb, én egy kicsit később, 3 év múlva.

Csilla: Hogyan néz ki egy napod?

Andrea: Változó, hogy mikor jövünk be. Általában 10 óra körül, tehát nem kell korán kelni, de előfordul, hogy a vendégem 9-re megy dolgozni, akkor én már fél 9-kor itt vagyok, megmasszírozom és utána megy munkába.

Az is előfordul, hogy este 9-ig masszírozok, de általában azért megbeszéljük a vendégeinkkel, ki mikor jön, hogy legyen közte egy kis szünet, nekem is egy kis feltöltődés. Korábban is így volt, de ráadásul most, a covidos időszakban mindent átfertőtlenítek.

Gyakorlatilag a hét napból hetet dolgozom. Szerintem maximálisan jól tudom kezelni a vendéget ilyen szempontból, tehát ha valakinek fájdalma van, akkor azt azonnal is tudom fogadni, átteszem a következő vendéget fél órával későbbre. Ezt mindenki megérti, ezzel nem volt még sosem probléma...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.