2021. szeptember 22., szerda

MOST MEG A KÁLOMISTA SZEME

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.09.22.


Ez a Gyurcsányi nem bír magával. Hajdan békés járókelők szemeit lövette ki, most pedig Kálomista kurzusrendezőét. Illetve nem is épp a rendező gülüszemeit, hanem a filmjéét. Hogy ez így elég hülyén hangzik, bocsássák meg nekem, de nem én találtam ki, hanem Kálomista kurzusrendező. Már ennyi elég lenne, mert aki ilyen szinesztéziákat talál ki, az bajban van a nyelvvel és a képi megfogalmazással, következésképp filmet sem volna óhatatlanul muszáj készítenie. De vannak – sokan és főleg a NER-ben –, akik nem ismerik a korlátaikat. Miniszterek, zenészek, osztályvezetők és rendezők, s ha a végén találkoznak az élettel, akkor csalódnak.

Pedig Bödőcs is megmondta a tutit, miszerint „A miniszterelnök ne vicceljen, én sem lopok”, azaz, a suszter maradjon a kaptafánál. Voltaképp már most mindent elmeséltem, de elmondom ezt a Kálomista kurzusrendezőt bővebben, mert mért ne nevessünk vagy zokogjunk gusztus szerint, kinek milyen a kedve vagy a habitusa. No most, elkészült Kálomista kurzusrendező filmalkotása, a Gyurcsányi rémtetteit feldolgozó Elkxrtuk. Előzeteseket ebből olyanok osztogattak meg, mint például Kocsis Máté, tehát sok jóra számítani nem lehetett. Ennek ellenére nagy valószínűséggel a terv az volt, hogy a NER összes mozijában egyszerre, egy időben vetítik csurig házakkal.

A bávatagok pedig a végén állva és ütemesen tapsolnak, virágot szórnak látatlanul is Kálomista kurzusrendezőnek, illetve a büdös cipőjéből isznak a sarki kocsmában. Továbbá az is elképzelődött, hogy Kálomista kurzusrendező soron kívül kapja meg az Oscart, Golden Globe-ot, Arany medvét és a világ mind az összes filmes díját, majd a Kossuthot is a kedves vezetőtől a szolgálataiért. Illetve javítsanak ki, lehet, hogy Kossuthja már van, mert minden bohóc kaphat már, így ki tudja ebben a kuplerájban a tutit. Tehát ilyen álmok voltak, mert Kálomista kurzusrendező szerint a filmje eget rengető és elsöprő, amit látatlanban is nehezen képzelek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.