2021. október 25., hétfő

LANTOS GABRIELLA: NEM MI GYŐZTÜK LE A VÍRUST, AHOGY ORBÁN MONDJA, A VÍRUS GYŐZÖTT LE BENNÜNKET

HÍRKLIKK
Szerző: MILLEI ILONA
2021.10.25.


Magyarország számára eljött az igazság pillanata, szemben Orbán Viktor és a kormány állításával, miszerint legyőztük a vírust. A vírus győzött le bennünket – mondta Lantos Gabriella. Az Új Világ Néppárt egészségpolitikusa arra a hírre reagált így, miszerint a Közép-Dunántúl kivételével a piros jelzésű, négyfokú skálán a második legrosszabbnak számító besorolást kapta Magyarország az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központtól. Lantos szerint most már nagyon komoly korlátozó intézkedéseket kellene bevezetni az oltatlanokra vonatkoztatva, olyanokat, hogy egzisztenciális fenyegetésként éljék meg azt a „szabadságharcot”, amit az európai felvilágosodás és a tudományos konszenzus ellen vívnak. És ennek kell, hogy viseljék a felelősségét.


A második legrosszabb járványügyi besorolást kapta Magyarország nagy része az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központtól (ECDC). Ez tulajdonképpen mit jelent?

Azt, hogy eljött az igazság pillanata, amikor kiderült, hogy ellentétben a kormány, és elsősorban Orbán Viktor állításával, miszerint legyőztük a vírust, mert a vírus győzött le bennünket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.