2021. október 5., kedd

MÁR IGÉNYELHETŐ A 70 MILLIÓS ZÖLD HITEL

AZ ÉN PÉNZEM BLOG
Szerző: Azénpénzem
2021.10.05.


Egymás után sietnek bejelenteni a bankok, hogy már náluk is elindult az MNB új, energiahatékony lakás vásárlására vagy építésére igényelhető, szuperolcsó zöld hitele. Míg a többség a maximális 2,5 százalékos kamattal kínálja a kölcsönt, akad már 1,99 százalékos kamatozású ajánlat is.


Október 4-étől lehet igényelni az új energiahatékony otthonok vásárlására és építésére a szuperolcsó, legfeljebb 2,5 százalékos kamatozású NHP Zöld Otthon Hitelt. (Az NHP Zöld Otthon Hitellel kapcsolatos minden tudnivalót ebben a cikkünkben írtuk meg.) Már a start reggelén sorra jelentették be a bankok, hogy elindultak a termékkel.

Míg a többség 2,5 százalékos kamattal hirdette meg az új zöldhitelt, a Gránit Bank az indulásnál mindenki alá ígért az 1,99 százalékos kamattal. Mint közleményükben írják: az NHP Zöld Otthon Program keretében igényelhető kedvezményes hitel iránt rendkívül erős érdeklődést tapasztalt a Gránit Bank, az előzetes tájékoztatásra létrehozott oldalon néhány nap alatt rengetegen regisztráltak, így jelentős összegű hitelkihelyezésre számítanak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.