2021. november 8., hétfő

RETTEG A FENE

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.11.08.


Szerencsétlen szírek. A kedves vezető a maga suttyó stílusában pénteken mintegy odasuhintva a libernyákoknak az omladozó nyugaton, ilyet böfögött az éterbe bele: „Mi készen állunk arra, hogy nyitunk egy korridort, akinek kell, és a migránsok fölmasírozhatnak ott Ausztriáig, Németországig, meg Svédországig. Ha kell nektek, vigyétek.” – Mondta ez a mi egyetlenünk a tavaszi választások lázában égve mindig, és ezek a szírek ezt komolyan is vették. Így a híradójukban közölték a néppel, miszerint Magyarország lehetővé tenné, hogy aki onnan menekülni akar, futrohan a halál elől, kies hazánkon keresztül eljuthat Nyugat-Európába.

Ki a hülye? Tehetnők fel a kérdést, de az ilyesmi már fölösleges, de például Bakondi ne visítozzon mindezek után, ha a menekülők ott kopogtatnak a GYODA-n, hogy tessenek minket beengedni, indulnánk azon a szabad ösvényen a mesés Nyugatra. Az a sajátos helyzet állott elő, hogy a szírek nem ismerik a mi kedves vezetőnket, s habár az egész országukat visszabombázták a középkorba, és nem győzik elszenvedni az új és még újabb csapásokat, még ebbéli helyzetükben is úgy gondolják, ha egy ország vezetője valamit kijelent, annak van hitele. Nem olvasnak KESMA lapokat és nem néznek M1-et, ha meg a Kossuthot hallgatják, így járnak.

Ez a szerencsétlen félreértelmezés nem a szírekre nézvést minősítés, hanem Orbánra és magára a NER-re, eredménye pedig lehangoló. Voltaképp azt mutatja, amit mi már észre sem veszünk, mert ebben élünk, s csak legyintünk, hogy itt nemcsak az adott, de még az elhangzott szónak sincsen semmilyen hitele. Itt Orbántól Vargáig és mind az összes többi alávalóig terjedően beszélnek, ami a szájukon kontroll nélkül kijön, hogy itt a kommunikációnak már csak egyetlen célja van szinte, hogy a rajtuk kívül álló világot fékek és gátak nélkül mocskolják. A szírek pedig korridor helyett azt találják, hogy itt éheztetik őket, ráadásnak pedig lerúgják a veséjüket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.