2021. november 5., péntek

VÁRKONYI ANDREA VESZÉLYESSÉ VÁLT ORBÁN VIKTOR SZÁMÁRA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.11.05.


...Ha Mészáros kikotyogja Várkonyi Andreának a titkokat (nem a Felcsút ifi vasárnapi összeállítására gondolunk), ha elmondja az Orbánnal kötött megállapodását, beszámol a titkos bankszámlákról és külföldi ingatlanokról, az Orbán-család felé való kötelezettségeiről, s Várkonyi Andrea elkezdi Lőrincet arra bíztatni, hogy álljon a sarkára, boldogul ő most már egyedül is, és ami az ő nevén van, az nem Orbáné többet, hanem az övé, akkor Orbán nagy bajban van. Várkonyi Andrea nem megbízható, mert nem kollégiumi osztálytárs, a ballib sajtóból jött és pénzéhes, s nem fél Orbántól.

Orbán akkor lehetne nyugodt, ha biztos lehetne abban, hogy Mészáros szét tudja választani az üzletet a magánélettől, és bármennyire akar Várkonyi Andrea a pénze és az üzleti ügyei után kutatni, távol tudja tartani. De minden jel arra utal, hogy a fülig szerelmes Lőrinc, akinek nagy megtiszteltetés, hogy Várkonyi Andrea férjül vette, megnyitotta nemcsak a szívét, hanem a pénztárcáját és a titkait is Várkonyi Andrea előtt. Egy idő után Várkonyinak kevés lesz Orbán pénzének használata és a stróman jutalék. Önálló és szabad akar lenni, és birtokba venni azt, ami papíron a Lőrincé.

Ezért Várkonyi Andrea Orbán Viktorra veszélyes emberré nőheti ki magát, ha megmelegedett Mészáros Lőrinc feleségeként a NER-ben. Ha az ambícióit nem rendeli Orbán alá, és nem elégszik meg a strómanné megalázó szerepével, akkor elindíthat olyan folyamatokat, amelyek Orbánt fenyegetik. Ekkor találkozhat Orbán igazi arcával és maffiamódszereivel, ami után legszívesebben már szabadulna Lőrinctől, egy kis készpénzzel, néhány üzletággal az energiszektorból és egy kisebb szállodalánccal. De akkor már, mint sok titkok tudója, nem távozhat.

Ezért a boldog feleségre még várnak megpróbáltatások, amihez képest a felcsúti ificsapat szaros gatyáinak mosása legkellemesebb percek egyike lehet. És még sor is kerülhet rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.