2021. december 8., szerda

SEMJÉN, AVAGY EGY ELNYOMOTT KERESZTÉNY SIRALMAI

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.12.07.


S ha ez nem lehet uralkodó vallás, nem lehet összefonódva az állammal, biztosítva e vallás képviselőinek állandó hatalmát és uralkodásra való jogát, akkor az elnyomás. Ezért Semjén nem elnyomó, hanem elnyomott, mert a "keresztény" uralmat, amivel megnyomorítják minden magyar (köztük valódi keresztények) életét, nem terjesztheti ki egész Európára. Egy inkvizíciós bíróság, egy máglya nem sok, annyit nem állíthatnak fel, ez pedig már olyan, mintha a kálvária legvégső stációján Semjént keresztre feszítenék, a kezében levő vesztegetési pénzt is odaszegezve a fához.


Nehéz Európában a keresztények élete, ki tudná ezt jobban, mint a kereszténysége miatt üldözött és elnyomott Semjén Zsolt. Érdemes lenne egy kálváriadombon megörökíteni Semjén vértanú szenvedéseinek stációit, ahogy krisztusként cipeli vállán a vadászpuskáját, mint egy keresztet, amivel már helikopterrről sem lehet svéd házi rénszarvasokra vadászni olyan ember pénzén, akinek Semjén egy 365 milliós vissza nem térítendő támogatásból kipofozott szállodáját avatta (amit utána orosz üldözött keresztények vásároltak meg), mert a liberálisok egyből vesztegetésről beszélnek.

A keresztényüldöző liberálisok már ilyenkor is korrupciót kiáltanak, pedig a vadászat Semjén Zsolt magánélete és hitéletének szerves része, miután az állatok nem jutnak a mennybe. Csak Szent Ferenc beszélgetett a madarakkal, aki egy éhenkórász volt, s aki egy rendes keresztény államban, mint a NER, le sem ülhetne egy padra, mert az jogtalan életvitelszerű tartózkodásnak minősül. Sok a teher, amit Semjén Zsolt hordoz, például a hobbijára kapott tízmilliárdokat, amelyek a vállát nyomták, a zsebét húzták, alig bírta el. De Semjén szenvedéstörténete ezzel nem merült ki...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.