2021. december 21., kedd

TELEX NEKED #2021. FEBRUÁR: KUSZA OLTÁSI TERV, HALKULÓ KLUBRÁDIÓ, KÉTES KÉZIRATLELETEK ÉS FAGYOS MELLBIMBÓK

TELEX
Szerző: ÁCS BORI
2021.12.21.


A hónap, amikor téli zöldségekkel játszottunk, és bemutattuk, hogyan próbálják elérni a fiatalokat a NER influenszerei. Gázügyben a nagyhatalmi játszmák középpontjába kerültünk, és azt is megtudtuk, hogy miért integetnek olyan furcsán a brit királyi család tagjai. Év végi összefoglaló, február.


Ács Bori vagyok, és éppen ennek az évnek a februárjától írok gasztronómiai témájú cikkeket a Telexre. Mivel az én életemben ez a hónap sorsfordítónak bizonyult, hiszen megírhattam, milyen volt egy hétig a jövő diétáján élni és elképesztően kevés húst enni, ezért most erre a hideg huszonnyolc napra tekintek vissza.

Óriási lelkesedéssel vetettem magam a munkába, téli zöldségekkel játszottam, kiírhattam magamból ősi italomániám nyomán a carbonara ezerféle gyalázásának történetét. Arról ábrándoztam, milyen jó lesz, ha végre beoltják a szüleimet, és arról, hogy talán majd nem csak a fagyban, maszkban találkozhatok a családommal és a barátaimmal. Bár a vírus azóta is meghatározza a napjainkat, legalább ezek az álmok valóra váltak, sőt, azóta nemcsak én, de már a gyerekeim is kaphatnak oltást, és egyre izgalmasabb témákról írhatok a Telexre...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.