2022. március 21., hétfő

35 ÓRÁS KIJÁRÁSI TILALOM KIJEVBEN, A LEROMBOLT PLÁZA MIATT ERŐS A LÉGSZENNYEZETTSÉG KIJEVBEN, Z-ALAKBAN RENDEZETT OROSZ HOLTTESTEK HARKIVBAN

TELEX
Szerző: TELEX
2022.03.21.


Cikkünk folyamatosan frissül!


- Már nyolc halottja van a kijevi bevásárlóközpont éjjeli bombázásának. Félő, még többen rekedtek a romok alatt.

- Megint kijárási tilalmat vezetnek be az ukrán fővárosában, Kijevben ma este 8 órától szerda reggel 7 óráig tilos lesz az utcára menni.

- Orosz légicsapás nyomán ammóniaszivárgás volt az északkelet-ukrajnai Szumi vegyiüzemében, egy ember sérült meg, miután megsérült egy 50 tonnás mérgesgáztartály.

- A brit védelmi minisztérium szerint még mindig Kijev az oroszok első számú célpontja, az agglomerációval együtt békeidőben 3,5 milliós főváros körbekerítéséért mindent megtesznek.

- A Kreml állásfoglalása szerint a két szembenálló ország elnökének Vlagyimir Putyinnak és Volodomir Zelenszkijnek a találkozója nincs napirenden, az oroszok keveslik Kijev konstruktivitását a tárgyalásokon.

- Szlovénia meglepő módon visszaküldi Kijevbe azokat a diplomatáit, akik önként jelentkeznek a feladatra. Janez Janša miniszterelnök reméli, hogy az Európai Unió is így fog tenni.

- Több mint 3 dollárral drágult a kőolaj hétfő kora reggel, miután értesülések szerint az Európai Unió azt fontolgatja, hogy csatlakozik az Egyesült Államok által bevezetett orosz olajembargóhoz.

- A Nyugati és a Keleti pályaudvar helyett hétfőtől a BOK Sportcsarnokba érkeznek az ukrajnai menekültek...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.