2022. március 1., kedd

FREEDOM FOR UKRAINE – TUDÓSÍTÁS A LEGFRISSEBB ESEMÉNYEKRŐL

FÜHÜ BLOG
Szerző: FüHü
2022.03.01.


Vlagyimir Putyin orosz elnök „különleges hadművelet”-nek nevezte azt az Ukrajna ellen elkövetett agressziót, mely ellen a civilizált világ néhány nap alatt soha nem látott egységbe forrva segíti az ukránokat függetlenségük szabadságuk megvédelmezésében.

(Folyamatosan frissítjük)

09:35 – Számos nemzetközi sportági szövetség felfüggeszti az orosz és fehérorosz sportolók nemzetközi versenyzési jogát. Legutóbb az Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) hozott ilyen tartalmú határozatot.

09:15 – Irán vallási vezetője szerint ukrajna áldozatul esik az USA által “kitalált” válságnak.

09:05 – A harkovi régió vezetője, Oleg Szinegubov kedden azt mondta, hogy Oroszország GRAD- és cirkálórakétákat lőtt Harkovra. Az orosz rakétatámadás érte a város központját, beleértve a lakónegyedeket és a városi közigazgatás épületét is.

09:00 – Kanada meg kívánja szüntetni az orosz kőolajexportot.

08:50 – Az Európai Unió Ukrajnát segítő lépései nem maradnak kemény válasz nélkül, megfenyegették azokat az országokat melyek halált okozó fegyverekkel segítik Ukrajnát – közölte az orosz külügyminisztérium.

08:45 – Japán részben betiltja az általános célú termékek Oroszországba irányuló exportját. Különösen vonatkozik ez a félvezetők szállítására.

09:02 – Légicsapás érte Harkov kormányzati épületét. A támadásról a Twitteren tettek közzé felvételt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.