2022. július 26., kedd

MÉG MINDIG NEM ÉRTJÜK!?

FACEBOOK
Szerző: SCHILLING ÁRPÁD
2022.07.26.


Korábbi posztomat leszedte a Facebook, ezért most újra leírom, hogy nyoma maradjon.

Aki tudja, hogy egy politikus faji alapon tesz különbséget az emberek között, és mégis rá szavaz a választáson, az hivatkozhat bármire, a fajvédőket támogatja, és ezért náci.

Ha valaki arra hivatkozik, hogy egy ország miniszterelnöke, amikor faji alapon tesz különbséget az emberek között, csak el akarja terelni a figyelmet az igazán fontos problémákról, az a fajvédő politika passzív támogatója.

Aki azt gondolja, hogy okos dolog hallgatni, amikor az ország első embere rasszista, náci beszédet mond, az fittyet hány a történelmi tapasztalatra, az semmibe veszi azok méltóságát, akiket ez a beszéd sért, az valójában nem érzékeny az ilyesmire, tehát valahol mélyen náci.

Csak az nem náci, aki sikolt, aki toporzékol, aki soha többet nem akarja, hogy politikai vezetők különbséget tegyenek emberek között, akár még elterelő szándékkal sem.

A fajvédő duma minden körülmények között tilos! Ezt egy olyan országban, ahol demokratikusan megválasztott politikusok lelkes fajvédőként küldtek a halálba 600 ezer embert, ezt sokkal, de sokkal mélyebben kellene értenünk.

Még mindig nem értjük, mennyi vér tapad a kezünkhöz.

Még mindig nem értjük, milyen könnyen fordulnak tettekbe a szavak.

Még mindig nem értjük, hogy mit jelent az emberi méltóság.

Magyarország lelkiismerete romokban! A történelemben ez az időszak is szégyenlistára kerül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.