2022. július 30., szombat

MÁTÓL OKAFOGYOTTÁ VÁLT A BIBLIA

FACEBOOK
Szerző: GÁBOR GYÖRGY
2022.07.30.


Mától okafogyottá vált a Biblia.
A segghülye Facebook néhány segghülye Orbán-rajongó viceházmester szorgos feljelentésére törölte az alábbi posztomat. Többek megosztásában megmaradt, úgyhogy továbbra is lehet olvasni.
Immár a Biblia is (héberül Tanakh, amely a keresztségben az Ószövetség nevet kapta, s a keresztény hitvilágban az Újszövetséggel kiegészülve kevert fajúvá vált) roppant mód veszélyes és az egész Orbán-vircsaftra nézve elviselhetetlenül kártékony könyvnek nyilváníttatott. Az isteni kinyilatkoztatás szövegéből szabadon idézhető részeket a továbbiakban a belügyminiszterrel, a titkosszolgálatokért és a propagandáért felelős miniszterrel, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel, a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárral és a Békemenet valamennyi tagjával történő konzultációt követően a miniszterelnökséget vezető miniszter jelöli ki.


Én most megosztom Éry Balázsnak a szövegemet megosztó bejegyzését, éljenek a megosztások, ad infinitum:

Gábor György:

"Engem most leginkább az foglalkoztat, hogy vajon kiírnak-e szabályos állami pályázatot, avagy a megszokott módon ezt a tendert is Orbán Győző nyeri majd el, s ő szállíthatja az alapanyagot fia megkövezéséhez. Mert Orbán Viktort a biblikus hagyomány alapján halálra kell adni, a miniszterelnököt meg kell kövezni, hogy vére visszahulljon rá. S a gigantikus meleggel dacoló tusványosi közönség, a hatalmas miniszterektől az egyszerű pórnépig, akik szájtátva hallgatták Orbán jövendöléseit, sem járnak majd jól, ugyanis a szegény párák mind ki lesznek irtva a népükből.

Akkor hát haladjunk sorrendben. Orbán a legszebb fajelméleti hagyományok (Joseph Arthur de Gobineau, Houston Stewart Chamberlain, Adolf Hitler) felelevenítése mellett búcsút intett a biblikus, zsidó-keresztény tradíciónak, s visszatért a pogány szokásokhoz, a filiszteusok és más bálványimádó kánaáni népek gyakorlatához.

Beszéde elején még arra intette magát, hogy „Szerénység és alázat - nem veheted el a történelem urának a kenyerét”, ám hamarosan maga fordult szembe a biblikus örökséggel, s a leghatározottabb, konkrét évszámmal jelzett jóslásba, jövendölésbe fogott. Kinyilvánította, hogy „2030-ra gyúrunk”, s most még csak „repedezik a Nyugat”, de 2030-ra felhalmozódnak a nyugati világ problémái, ekkor kerül az USA és az eurozóna válságba, ekkorra várható a nyugati civilizáció bukása, nekünk pedig ekkorra kell csúcsformában lennünk.

Orbán tehát mégis elvette a „történelem urának kenyerét”, s a jövőt fürkészve számolt be a 2030-ban elkerülhetetlenül és törvényszerűen bekövetkező eseményekről, az armageddonról, a Jó és a Rossz végső összecsapásáról. A 2030-as dátum még akkor is pontosnak mondható, ha Orbán – végtelen szerénységgel és visszafogottsággal – sem percet, sem órát, sem napot, de még csak hónapot sem említett, hanem meghagyta az ember szabad akarati döntésének az egész 2030-as esztendőt, január 1-től december 31-ig, egészen a Himnusz felcsendülése előtti másodpercekig.

Csakhogy a biblikus hagyomány nincs nagy véleménnyel sem a jósokról, a jövendőmondókról, akik el akarják venni a történelem urának kenyerét, sem azokról, akik őket meghallgatják. A sok hely közül most kettőt idézek. Mi vár arra, aki jósokhoz megy, s hallgatja azokat? „Aki halottlátókhoz vagy jósokhoz megy, hogy velük együtt varázslást űzzön, az ilyen embernek ellene fordulok és kiirtom népéből” (3Mózes 20,6). S mi vár Orbánra, a jósra, aki mégis megpróbálta elvenni a történelem urának kenyerét? „Azt a férfit és asszonyt, aki közületek halottlátó vagy jós lesz, halálra kell adni, meg kell kövezni, vérük visszahull rájuk” (3Mózes 20,27).

Na most akkor Orbán apuka kezdheti logisztikázni a leszállítandó kőmennyiséget."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.