2022. július 18., hétfő

TÍZ ÉV MÚLVA MEGTUDHATJA A HÜLYE MAGYAR, AKI NEM TUD FŰTENI, HOGY MENNYIT PUFFOGTATTAK EL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.07.18.


A magyarok már nem tudják, hogy a közpénz az ő pénzük, és egy kormány köteles az ő pénzükkel elszámolni. Ez nem Orbán pénze, amivel azt csinál, amit akar, hanem az adófizetők pénze. A felcsúti Geci (Isten éltesse érte Simicska Lajost sokáig) pedig arra kapott felhatalmazást, hogy azt az adófizetők ellenőrzése mellett, az adófizetők javára használja fel. Az alattvalóvá tett magyarok nem tudják, hogy egy kormány minden fillérrel köteles elszámolni. Nem tíz év múlva, hanem azonnal. Ilyen költséggel pedig előre. A népnek joga van ezt ellenőrizni és számonkérni.

A civilizációban jogállamok működnek. Magyarországon egy barbár törzsi állam, amely nem része a civilizációnak. Civilizált államokban nincs törzsfőnök, aki egy személyben a varázsló is, és aki istenként vezeti a törzset. Senkit ne tévesszenek meg a technikai eszközök, amelyeket a magyarok is használnak, ettől ez még nem egy civilizált ország. A civilizált ország ott kezdődik, hogy az állam nem titkosíthatja, mennyit költ egy tüzijátékra, mennyiért fényezik a totemoszlopot, és mennyiért játsszák el, hogy a Turul jól megkúrja a keresztény Emesét, mert tavaly ilyen szintű műsor volt.

Magyarország a csőd szélén táncol, néhány év alatt duplájára emelkedett az infláció. A forint lassan annyit sem ér, mint a Monopoly vagy a Gazdálkodj okosan papírpénzei. Hatósági áras a farhát, hogy ne haljanak éhen az emberek, és legyen valami csont, amit szopoghatnak. Hatósági áras a benzin, amitől hamarosan nem lehet majd benzint kapni. Megszüntették a rezsicsökkentést, mert senki nem tudja a Geci által megállapított “átlagfogyasztást” teljesíteni, ezért fél hónapot nem fűtenek az emberek. De Európa legnagyobb tüzijátékát puffogtatják el ezek a mocskos gazemberek.

Idős emberek fognak fagyoskodni, fázni vagy meghalni. Családoknak lesz havonta több százezer forintos rezsi számlája, mert a Geci bevezette a rezsicsökkentést, amivel a tényleges áraktól teljesen elszakadt a lakossági fogyasztás és a rezsicsökkentett árak, ami Európában rezsicsökkentés nélkül nem történt meg. Mindenki tud fűteni és ki tudja fizetni. Olcsóbb a rezsi rezsicsökkentés nélkül is Hollandiában, Angliában és máshol, mint a Geci rezsicsökkentett, elbutított, barbár országában. De ezek tízmilliárdokat lőnek el a levegőbe fél óra alatt. Mint egy afrikai banánköztársaságban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.