2022. augusztus 9., kedd

ORBÁN AZÉRT CSÓNAKÁZIK NYUGODTAN AZ ADRIÁN, MERT A MAGYAROK MAJD MEGOLDJÁK MAGUK A BAJAIKAT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.08.08.


Lenne olyan felelős vezető, aki nem tudna Horvátországban nyaralni, amikor Magyarországon üzemanyaghiány van. Még senki nem tudja, mekkora lesz a rezsiszámlája, és honnan kell fát lopnia, ha nem akar télen megfagyni. Nem mindenki Tiborcz István, aki az ország legismertebb fatolvaja, és nem véletlenül házasodhatott be az ország legismertebb tolvajcsaládjába. Ennek a felét sem tehetné meg senki, ha Orbán lenne az ellenzék vezetője, mert akkor már lángokban állna Budapest. Ezt éppen nem hiányoljuk, de Ceaușescu volt az utolsó diktátor, aki ezt megengedte magának.

Orbánnak is van baja a nyaraláson, a horvát lapok megírták, hogy az Adrián lerobbant a motorcsónakjuk. Tetszett volna inkább azzal a yachttal menni, amelyikről Szijjártó posztolgatott olyanokat, mintha az irodájában dolgozna, vagy választhatta volna azt a hajót, amelyiken Borkai Zsolt fűrészelte a közbeszerzést nyert keresztény-nemzeti honleányokat. Az nem robbant le. A fűrészelésről a magyar embernek manapság az jut eszébe, hogy miután már veszélyben a fűtés és a kifizethető rezsiszámla, megengedik a falopást és az erdőpusztítást, hogy ne legyen belőle lázadás.

Ez már a késői szocializmust idézi, amikor nyitva hagyták a kiskapukat, hogy az emberek valahogy megéljenek. Ez rohasztotta le morálisan Magyarországot és a magyar népet, amely nem is tud már másképp gondolkodni, csak korrupcióban, ügyeskedésben és kiskapukban. Ha nem muszáj, akkor is a kiskaput, a félig legális vagy teljesen illegális utat választják, mert azt hiszik, hogy azzal biztosan jobban járnak, mint a tisztességes, törvényes, becsületes és egyenes úttal. S a szomorú az, hogy ha valakit megkérdeznek, példák hosszú sorát tudná mondani, hogy ez így van.

Ezért nagy valószínűséggel túléli az orbáni államcsődöt is a magyar ember, mert erre van szocializálva, és Orbán ezt tudja...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.