2022. szeptember 15., csütörtök

MAGYARORSZÁGON KIT TÁJÉKOZTAT AZ AMERIKAI HÍRSZERZÉS, HA ORBÁN IS KAPOTT OROSZ PÉNZT?

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.09.15.


Az amerikai hírszerzés feltárta és nyilvánosságra hozta, hogy az orosz illiberális fasiszta diktatúra csak az elmúlt nyolc évben minimum 300 milliárd dollárt (!) költött politikusok megvásárlására és megvesztegetésére. Ez hihetetlenül hatalmas összeg, és az amerikaiak szerint ez csak a “jéghegy csúcsa”, ennél sokkal több pénz lehet a valóság. Mi látatlanban fogadni mernénk bármiben, hogy az ügyben érintett 24 ország egyike Magyarország, amely az Európai Unióban is Putyin leghűségesebb, utolsó csatlósa. A “keresztény” horthysták mindig oda állnak, ahol fasiszták és nácik vannak.

Mivel Magyarországon az orosz érdekeket Magyarország érdekeivel szemben a kormányzat védi, amelynek korlát nélküli ura Orbán Viktor, aki képes Magyarországot szembefordítani a Nyugattal Putyin érdekében, ezért erős a gyanúnk, hogy a pénztől közismerten undorodó, üzleti ügyekkel nem foglalkozó, elszegényedett, és a családját is evangéliumi szegénységben tartó Orbán Viktor nem kapott a pénzből. Vagy fordítva. Ő kapta a legtöbbet. Nem úgy, mint a tokajhegyaljai szőlőbirtok állami támogatásánál, amikor még szerényebb volt. Azóta minden az övé.

A hírek szerint az amerikai hírszerzés bizalmasan megosztja az információit az érintett országokkal. Amikor ezt elhatározták, azt feltételezték, hogy az érintett országok vezetése nem érintett, és az oroszok által lefizetett politikusok titokban jártak el, amiről az ország vezetése, az adott állam nem tud. Ha tudomást szereznek róla, akkor eldönthetik, milyen eszközzel kapcsolják ki, és mi módon szankcionálják a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő hazaárulókat. Mert egy külföldi állam által lefizetett, megvesztegetett politikus hazaáruló, erről még Virág elvtárs sem nyitna vitát.

De mit csinálnak olyan országgal, ahol maga az állam, a kormányzat, élén a miniszterelnökkel az oroszok bábja, és furcsa lenne, hogy mindenki más hatalmas pénzekért tette, csak ők csinálják ingyen. Éppen ez a banda. Tételezzük fel, hogy a magyar kormány egyes tagjai, még inkább a hatalmat korlátlanul gyakorló miniszterelnök az érintett megvesztegetett (a még szélsőjobboldalibb politikusok mellett, mert az oroszok azoknak mindig adnak pénzt), akkor kit értesít az amerikai hírszerzés? Orbánt? Adnak neki egy borítékot saját magáról, mint egykor Antall Torgyánnak?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.