2022. szeptember 13., kedd

VADÁSZAT A HATÁRON

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2022.09.11.


...Vadászni állatokra szoktak, nem pedig menekültekre.
Annak idején a határ őrizete volt divatban, ami természetesen szükséges, hiszen az államhatár sérthetetlensége is az állami szuverenitás része, de ezt csak meghatározott szabályrendszer keretei között végezhette az erre hivatott szervezet, a Határőrség.
Igen rossz szájízzel olvasok arról, hogy a határőrök mai utódai verik a migránsokat, elveszik vagyontárgyaikat, és megrémít a miniszterelnöki szónoklat arról, hogy a migránsok ma már támadják a határon szolgálatot teljesítő rendőröket, katonákat is.
Így szokták előkészíteni a társadalmat a korlátlan fegyverhasználatra, a vadászatra.
Vajon milyen lesz az első teríték?
Lázár fácánvadászatának képeit elnézegetve sok jóra nem lehet számítani.
A nagy handabandázás mellett minden nap bejelentenek az országba belépő tizenöt-húszezer ukrán menekültet, azok a jó migránsok, míg a szír vagy afgán menekültek más fajú migránsok, akiket - mint Orbántól megtudhattuk - elég egyszer beengedni az országba és annyi nekünk.
Mi is kevert fajúak leszünk, mint az angolok meg a franciák, németek.
Valamiért elfelejtjük, hogy a mi népünk is migráns volt, erről talán többet tudna mondani Szépszemű Szvatopluk morva fejedelem, de spongyát reá.
Meg arra is, hogy fajtatiszta népünk egyes törzsei a Gangesztől idevándorló gazdasági menekültek leszármazottai, azt is feledjük, hogy míg ki nem szúrták vezéreink szemét - és nem olyan alamizsnával, mint az Unió manapság, hanem szakszerűen, tőrrel - végigraboltuk Európát.
És lám, ma itt állunk az emberiség fejlődésének csúcsán, ha a Föld Isten kalapja, akkor mi vagyunk a bokréta rajta, kréta rajta...

Ez az egész kerítésesdi, meg határvadászosdi egy nagy marhaság.
Mikor olvasom a hírt a balesetről, mely szerint egy mikrobuszban ötven migráns halt meg Ceglédnél, akkor azonnal nyilvánvaló, hogy a határőrizet mai irányítóinak halvány fogalmuk sincs arról, hogy mit is kellene tenniük, ehelyett pohos polgárőrök átképzésével akarják felvenni a harcot migránsok vélelmezett millióival, akik majd bambán nézelődnek a kerítés tövében - jéééé, fordulhatunk vissza!
Vagy kisnyúl.
Ha a határőrizetet komolyan gondolnák, pénz kellene rá, sok pénz, amit nem lehetne gátlástalanul ellopni.
Persze nem jut, mert kell a szavazatvásárlásra a határon innen és főként túl, pedig ha a szomszéd országokban felépített templomokat meg sportlétesítményeket a határvonalra építettük volna, nincs az a migráns, aki át tudna mászni a tornyokon meg lelátókon...
Szerencsétlen gyorstalpalt határvadászok hamarosan rájönnek, hogy olyan fazékban akarnak levest főzni, amelyiknek nincs feneke, olyan tűzhelyen, melyben nem ég tűz, de nekik kevergetniük kell a semmit fakanállal, marcona pofákat vágva.
Siralmas.
Közben fogalmunk sincs, merre van a napi tizenezer ukrán belépő, elfelejtettük az ukrán maffiát, közben közbiztonságról értekezünk, miközben már senki nem tudja, mi az igazság, mi a propaganda.
Csak azt látjuk, hogy ez esetben is fejtől büdösödik a láb, amíg ezek (kis-e-vel...) hatalmon lesznek békés, nyugodt ország itt soha nem lesz, mert a hatalom érdeke a feszültség fenntartása, ha van háború a közelben, ha nincs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.