2022. október 31., hétfő

KÍNOS MAGYARORSZÁG JELENLEGI POLITIKAI MŰKÖDÉSE

HÍRKLIKK
Szerző: HírKlikk
2022.10.31.


Orbán Viktor történelemfelfogása újszerűnek tűnik. De ha elfogadjuk azt, hogy szerinte az ’56-os hőseink tárgyalni akartak, akkor ő miért nem? – hangzott el a Klikk Tv Heti egyenleg című műsorának első részében. Kuncze Gábor korábbi belügyminiszter és Somogyi Zoltán szociológus, politológus emlékeztetett, ma Magyarországon az a kommunikáció, hogy nyílt levélben kérdez Budapest főpolgármestere és a kormány nyíltan nem válaszol, és nem tárgyal a tanárokkal sem.


Van, aki fél és van, aki nem – hangzott röviden Kuncze Gábor véleménye a kormány ’56-os megemlékezéséről, amikor is Orbán Viktor Zalaegerszegen kordonok mögött, regisztrált, kiválasztott hallgatóságnak mondta el beszédét a kontrollálatlan budapestiek helyett. A mondanivalója azonban – amelyben a vidéket akarja összeugrasztani a fővárossal – már hagy kivetni valót maga után. Kuncze ugyanis nem érti, hogy Orbán Viktornak miért van szüksége állandóan a feszültség- és a gyűlöletkeltésre, majd arra, hogy hazugságokkal, ferdítésekkel tegye tele az ünnepi beszédét? „Egyszerűen az ember szégyelli magát, amikor Orbán Viktor beszédet mond” – mondta a volt belügyminiszter.

Emberek, egyébként fent van a Várban az irodám, néhány milliárdotokból megépítettem magamnak azt ott, egyébként a házam a Rózsadombon van, vidéken is élek, ott van Felcsúton a kis házam, mellette egy stadionnal, kétszer annyi ülőhellyel, mint ahány lakosa van a falunak, de én így vagyok nektek vidéki – gondolkodott hangosan Orbánról Kuncze, majd hozzátette, az egész egyszerűen nevetséges...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.