2022. november 2., szerda

SEMMIT NEM VESZÍTETT AKTUALITÁSÁBÓL: A PROPAGANDA FEGYVER, A HAZUGSÁG ÖL

KOLOZSVÁRI SZALONNA
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2022.10.29.


Fantasztikus reggeli kilátás a Hazugsággyárra. Új nap, új hazugságok készülnek itt, 0-24 órában, három műszakban. Amíg hagyjuk. Jövő pénteken 17.30-ra jöjjenek ki Önök is a Kunigunda útjára, vegyük blokád alá a hírhamisítókat!


Ezzel a szöveggel és egy, az idei 130 milliárd helyett jövőre 3,5 milliárd forinttal kevesebb közpénzből agymosó MTVA épületét ábrázoló fotóval köszönt be ma reggel a közösségi oldalán Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő. Akiről tudjuk, hogy sátrat vert a közmédia székháza előtt, a Kunigunda útján, és bejelentette be, hogy november 4-ig, azaz jövő péntekig lakik majd a közmédia előtt, erre a napra pedig azt kérte az emberektől, menjenek el, és segítsenek blokád alá venni az állampárt piszkos hazugsággyárát. Mert ameddig a közmédia a Fidesz pártmédiájaként funkcionál, addig Orbán örök.

Azt a Telex tegnap esti riportjából tudom, hogy az idén 130 ezer millió forintos költségvetésbe belefér, hogy amint Hadházy a sátra irányából elindulna az MTVA bejárata felé, azonnal bezárják az ajtót, két szorgos propagandista munkatárs pedig azonnal kíséri őt egy kamerával. A lap azt írja, hogy a közmédia videósainak a jelen utasítás szerint kitartóan és folyamatosan követniük kell Hadházyt, amikor a képviselő semmit nem csinál, a köztelevízió dolgozói akkor is sátra előtt állnak hol forgó, hol nem forgó kamerákkal. Az előbbiek pontosan este 11-ig forognak majd, de egyelőre úgy néz ki, a hétszer tizenórányi nyersanyagból adást nem fognak összevágni. Mint egy jófajta elmegyógyintézet, gondolhatnánk, de aztán eszünkbe jut, hogy ezen már rég túl vagyunk. Éppen a minap láttuk Deutsch Tamás gyógyszereit elgurulni arra a hírre, hogy november 2-4. között a média és az oktatás helyzetét vizsgáló kilenc fős delegációt küld Magyarországra az Európai Parlament Kulturális és Oktatási Bizottsága. Szerintem pont jó az időzítés, legalább meglátják közelről is a gazok, hogy működik a közszolgálati média Orbán után tizenkettővel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.