2023. augusztus 12., szombat

KÖTELEZŐ OLVASMÁNYOK RÖVIDEN: TÓTHÉK

TELEX
Szerző: PRESINSZKY JUDIT
2023.08.12.


...ELSŐ FELVONÁS

Orbán Viktor jobbján,
Tóth Gabi Kossuth-nótát énekel

Tóth Gabi az elmúlt években kettő dolog miatt kerül be a hírekbe: a bulvár és a NER. Ugyanis látványosan dörgölőzik a NER felé – és/vagy fordítva, a NER-nek jött kapóra Tóth Gabi nagy keresztény pálfordulása. Hit, család, vallás, az utóbbi időkben ezeken a témákon pörög, el is ment erdőben ölelkezésről énekelni egyet Ferenc pápa előtt a Nemzeti Eucharisztikus Kongresszusra.

Közben a területfejlesztésért és uniós forrásokért felelős miniszter, Navracsics Tibor jelenti be a saját Facebookján, hogy Tóth kórházba került, a miniszterelnök lányának, Orbán Ráhelnek a bababoltját ünnepeli, és visszatérő szereplője a Fidesz kampányrendezvényeinek. A tavalyi székesfehérvári kampányzárón például szorosan Orbán Viktor oldalához simulva énekelte a Kossuth-nótát, de a miniszterelnök idei februári évértékelőjén is felbukkant. Szerinte viszont mindezekért őt nem kellett megvenniük, mert mindig ez volt az ő hite szerinti valódi közössége.

MÁSODIK FELVONÁS

Bulvárlapokban,
Tóth Gabi az otthonát mutogatja

Egy celeb sincs meg a bulvár nélkül, Tóth Gabi sem kivétel. Vagy azzal reklámozta magát, hogy találkozott először Krausz Gáborral, a kormányközeli TV2-n ismertté vált séffel, „álmai pasijával”, akinél rajzolni sem tudna szebbet, vagy azzal, hogy épp akkora a szerelem, hogy talán újabb gyerek is jöhet az első mellé, új otthonukat pedig az interneten mutogatta. Amikor aztán a napokban a közösségi médiában bejelentették, hogy szétmennek, akkor már hirtelen a magánéletük tiszteletben tartását kérték.

HARMADIK FELVONÁS


Interneten,
Tóth Gabi és a kellemetlen fricska

Az élet viszont időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat is tartogat, legalábbis Krausz szerint. Tóth Gabival együtt ugyanazt a szakítós szöveget posztolták a netre, csak Krausz még megtoldotta ezzel a fricskázós mondattal az övét. Az internet pedig nem alszik. Tóth ugyanis legalább 2022 óta a Fricska nevű táncegyüttessel tolja le a haknijait, a kommentelők pedig azt vették észre, hogy az énekes szeret szív hangulatjeleket posztolni a táncos férfiak képei alá.

A néptáncot űző Fricskát 2010-ben alapította két testvér, Papp Gergely Bálint és Papp Máté Bence, aztán többen lettek, 2015-ben a Britain’s Got Talentben is jártak, 2018-ban pedig II. Erzsébet előtt is felléptek.

NEGYEDIK FELVONÁS


Quadon,
Tóth Gabi egy Fricska és egy fideszes országgyűlési képviselő társaságában

Pócs János valószínűleg nem is gondolta, hogy amikor csütörtökön képeket tölt fel a a dinnyészetéről, akkor az embereket a legkevésbé a dinnyéi fogják érdekelni.

A fideszes országgyűlési képviselő visszatérő szereplője a híreknek: egyrészt ő kezdeményezte a jászberényi Fidesz-csoport feloszlatását, arról viszont híresebb, hogy pár évvel ezelőtt előkerült róla egy videó, amin kazánba zárta egy roma alkalmazottját, majd azzal fenyegette meg, hogy „betüzeli”, amiért rosszat tett. Végül még egy papírt is meggyújtott, a kazán ajtaját pedig rácsukta a kiabáló férfira. Minderről akkor Pócs azt mondta, a kazánban lévő férfi a barátja volt, és az ő kérésére készült a videó, de a férfi azóta már meghalt.

Szóval Tóth a válása bejelentésének másnapján már ennél a fideszes országgyűlési képviselőnél időzött, nem egyedül: vele volt a Fricska egyik táncosa, Papp Máté Bence, együtt ültek meg vidáman egy quadot, amire Pócs már nem fért fel, de a képviselő egy fotóra azért melléjük szegődött. Pedig Tóth szerint nagyon alacsony szint NER-énekesnőzni őt...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.