2023. november 17., péntek

NOVÁK REHABILITÁLTA AZ ÖSSZES NYILAS TERRORISTÁT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2023.11.16.


Egyértelmű üzenete van annak, hogy nyilas-hungarisra terroristákat engednek ki a magyar börtönökből. Novák Katalin a magyar közélet legsötétebb figurájának, Budaházy Györgynek adott kegyelmet először, aki pimaszul lóháton távozott a börtönből. Ennél csak az lett volna jobb, ha egyenesen Novák elnöki limuzinját küldik érte. Most a maradék három terrorista is „kegyelmet” kapott, ami felér egy rehabilitációval és a legmagasabb állami kitüntetéssel.

Civilizált országok még csak nem is tárgyalnak terroristákkal, nemhogy kegyelmet adjanak nekik, akik ráadásul semmiben nem változtak meg, semmit nem bántak meg, mindenről ugyanúgy gondolkodnak, és magukat politikai foglyoknak tekintették. Novák ezt erősítette meg a kegyelmi jogkör gyakorlásával, amely valamiért nem aktivizálódik rendes, bűnbánó elítéltek, csak szélsőjobboldali, nyilas, hungarista terroristák esetében.

Hogy miért éppen rajtuk esik meg Novák arany szíve, azt nem nehéz kitalálni: azért, mert ezekre a nyilas, náci, hungarista sötét bűnözőkre szükségük van, és megfélemlítésre akarja használni őket az ideológiailag közelálló fasiszta-náci Orbán-rendszer. A terrorizmus a világ legaljasabb, legmocskosabb és legveszélyesebb bűncselekménye, a szabadon engedés elvi egyetértést jelent azzal, hogy Szálasi ideológia örökösei baloldali politikusok ellen követtek el fizikai erőszakot és robbantásokat. Ez a NER-ben hazafias cselekedet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.