2023. november 6., hétfő

ORBÁN „MIGRÁNSPOLITIKÁJA” NEM OLD MEG SEMMIT, MAGYARORSZÁGNAK SAJÁT TÁLIBJAI VANNAK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2023.11.06.


Két nagy hamis hiedelem tartja fogságban a civilizálatlan barbár világot: az egyik az, hogy Trump megakadályoz minden háborút, a másik pedig az, hogy a muszlim bevándorlókkal szemben Orbán „migránspolitikája” az orvosság: légmentesen le kell zárni a határokat és nem szabad senkit beengedni, akkor nem lesznek antiszemita tálibok nyugati országokban.

Először is, Trump idején azért nem volt háború, mert Trump mindent átengedett az orosz érdekeknek és Amerika ellenségeinek. Azok háború nélkül foglalhattak el mindent, s vették uralmuk alá a Közel-Keletet. Igaz, ukrajnai háború sem lenne, mert Trump simán átadta volna Putyinnak Ukrajnát és egész Európát, ezért nem lenne szükség háborúra Putyinnak.

Hasonlóképpen téves megállapítás az, hogy Magyarországon nyugalom és béke van, nem randalíroznak a muszlim bevándorlók és nem nőtt az antiszemitizmus. Magyarországon akkor sincs nyugalom és béke, amikor nincs Izrael-Hamasz háború, mert Magyarországnak vannak saját tálibjai, fideszes támogatóknak hívják őket, s azt gyűlölnek, akit Orbán akar.

A Fideszhez képest jelentéktelenek a szélsőséges bevándorlók, mind számukban, mind a viselkedésüket illetően. A Fidesz tálib párt, amit folytat, az a „keresztény dzsihád”, sokkal veszélyesebbek és kártékonyabbak, mint egy zászlóégető muszlim bevándorló, mert ezek a hatalom pozíciójából valósítanak meg egy muszlim államot. Nem véletlen a türk barátság.

Ha az oroszok és a törökök megparancsolják Orbánnak, hogy forduljon el Izraeltől és álljon a „palesztinok” (értsd: a terrorista Hamasz) oldalára, akkor Orbán megteszi és az ő tálibjai azonnal követik őt, és olyan antiszemita őrjöngésbe kezdenek, hogy a Hamasz is csodájára járna. Ez különben sem lenne nehéz nekik, mert alapvetően antiszemiták.

Van muszlim antiszemitizmus, s van keresztény antiszemitizmus (ami eredetileg képtelen ellentmondás, mert a kereszténység eredendően zsidó vallás, a zsidó Messiásba vetett hit), s a kettő jól képes erősíteni egymást. A magyar antiszemita tálibok csak azért nem estek neki (még) Izraelnek, mert a fő tálibvezér még nem adta ki az engedélyt Netanjahu miatt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.