2024. január 8., hétfő

L. RITÓK NÓRA AZ IGAZGYÖNGY ONLINE AKADÉMIÁJÁRÓL

FACEBOOK
Szerző: L. RITÓK NÓRA
2024.01.07.


2018-ban kapcsolódtunk be az online tudásmegosztásba, ekkor készült el az első, 15 feladatból álló képzési csomagunk Online Akadémia címen.

331 résztvevőnk volt ez elmúlt öt tanévben.

Idén szeptemberben már két képzéscsomaggal, Akadémia I. és Akadémia II. tananyagokkal 
indítottuk online képzéseinket. Jelenleg 62 hallgatóval hamarosan zárjuk az Online Akadémia I. évfolyamot és 54 hallgató készül az Online Akadémia II. évfolyamának elvégzésére.

Szeptemberre tervezzük az Akadémia III. elindítását új feladatsorral. A kurzusoknak van egymásra épülése, de nem kizárólagos feltétel az alacsonyabb évfolyam feladatait elvégezni a folytatáshoz.

Az akadémia feladatait egészíti ki más feladatokkal papír alapú, gyűrűs mappába fűzhető feladatcsomagunk a Gyöngysor, melyből 2x10 feladat a webshopunkban megvásárolható, hamarosan közreadjuk a harmadik feladatcsomagot is.

Mi már nagyon készülünk a január végi zárásra és kezdésre. Az első félév kurzusainak zárása után a második félévben szeretnék új kurzusokat hirdetni, új jelentkezőkkel beindítani az Online Akadémia I., és Online Akadémia II. évfolyamokat. Jelentkezni a honlapunkon található linken lehet. ( https://igazgyongyalapitvany.hu/online-akademia/ ) Itt részletes leírás is van a képzésünkről.

Kedvcsinálónak néhány munkát mutatunk a tanfolyamunkat végzőktől, akik saját osztályaikban, vagy gyermekeikkel próbálták ki a feladatokat.

Szeretnénk, ha egyre több gyerek alkotna örömmel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.