2024. február 25., vasárnap

„A SZÉGYEN NEMZETI ALAPÉLMÉNNYÉ VÁLT” – ÖSSZEFOGLALÓ A VASÁRNAPI GYERMEKVÉDELMI TÜNTETÉSRŐL

NÉPSZAVA
Szerzők: Á.Z.- SZ.ZS.
2024.02.25.


Ellenzéki felhívásra több ezer ember jelent meg a budapesti Kossuth téren.


Több ezer ember gyűlt össze az Országház előtt a budapesti Kossuth téren arra a vasárnap délután 3 órakor kezdődött tüntetésre, amelyet a közvetlen elnökválasztás követelésével hirdetett meg az ellenzéki pártok, a Demokratikus Koalíció, a Momentum Mozgalom, az MSZP és a Párbeszéd – Zöldek. Esett az eső, a téren leginkább DK- s és MSZP-s zászlókat és transzparenseket látni.

– Miénk a legszebb országház, de belül rohad. Pedofilok és bűntásaik férkőztek be a legfelsőbb körökbe – kezdte bevezetőjét a rendezvény műsorvezetője, aki szerint a pedofilügyben a Fidesz úgy eldobta a köztársasági elnököt.

Dobrev Klára, a DK árnyékkormányának a vezetője miniszterelnöke a csillogó szemű gyermekekről beszél, akiket meg kell védeni kedvességgel, de az életét akár egy rossz gesztussal tönkre tehet tenni. – Vannak szörnyek, akik azzal foglalkoznak, hogy tönkre tegyenek gyermekeket, csakhogy kielégítsék perverz vágyaikat. A bicskei gyermekotthonban élő gyermekeket senki sem védte meg, akik megvédhették volna, azok az undorító bűnösöket, a hatalmukat védték. Az egész orbáni pedofilhálózat a felelős, nem csak a lemondott köztársasági elnök és a távozott volt igazságügyi miniszter, mindenki, aki Orbán Viktor hatalmát és undorító hálózatát, Böjtével, Kaletával és még ki tudja kivel együtt, hatalmon tartsa.

Mondjuk ki, Orbán Viktor a pedofilhálózat feje. Most tízmilliókat költenek arra, hogy propagandával elfedjék a bűneiket

– emelte ki Dobrev Klára.

A DK-s EP képviselő szerint 2010 óta száz alkalmuk volt, hogy megvédjék a gyermekeket, ehelyett a pedofihálózatot fedezik a mai napig. – Orbán takarodj! Mocskos Fidesz! – zúgja a tömeg a Kossuth téren.

Dobrev Klára szerint ezt a „szörnyű” hálózatot nem lehet csupán jogszabály-módosítással felszámolni, Orbán-rendszert kell megszüntetni. – Amíg ez az ember az ország miniszterelnöke, addig ez nem lehetséges, ki kell mondani: Orbánnak mennie kell!–b fogalmazott, majd hozzáfűzte, most egy köztársasági elnöknek látszó személyt akarnak megválasztatni hétfőn, egy mamelukot, aki az Alkotmánybíróság élén már bizonyította a hűségét az orbáni rendszernek. A DK-s politikusa szerint a parlementben elnökválasztási puccs készül, miközben Orbán Viktor retteg, joggal, mert a magyar néptől van félnivalója. Felhívta a figyelmet, hogy az új elnök nem lesz köztársasági elnöke az országnak, a népnek, de még csak a parlamentnek sem. Szerinte az elmúlt napokban az emberek igenis sikereket értek el, hogy sokaknak felnyitották a szemét...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.